2e editie kampeeravontuur

Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is er een speciale plek voor de 2e editie van Kampeeravontuur: 1.200 m2 kampeerinspiratie volop leuke demonstraties en ‘n hapje en een drankje tussen toffe kampeermiddelen en accessoires. Inclusief de introductie van de stoere Campooz Trekking luifel voor caravans! 

Kampeeravontuur heeft een aparte plek in Hal 11 waar 7 merken zich presenteren met hun kampeermiddelen en accessoires. Een kampeerfeestje binnen het leukste kampeerevent van Nederland.


Campooz

Campooz een jong Nederlands kampeermerk uit Drente, gespecialiseerd in stoere, innovatieve vouwwagens. Campooz heeft modellen geschikt voor twee tot zes personen. Daarnaast heeft Campooz een eigen kampeersysteem ontwikkeld om twee extra slaapplaatsen toe te voegen aan de bestaande modellen. Daarnaast introduceert Campooz tijdens de beurs een stoere luifel voor caravans. De Campooz Trekking luifel is geïnspireerd op de bijzondere vorm van de vouwwagens en onderscheidt zich door de ronde vormen en een strak lijnenspel.
Meer informatie

 

Karsten Tenten

Kwaliteit die zich door de jaren heen heeft bewezen: dat zijn de familietenten van Karsten. Oppompbaar, snel opgezet en uit te breiden, bijvoorbeeld als de kinderen een eigen tentje willen, dat bovendien aanritsbaar is aan de grote Karstenten. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, zoals 100 procent katoen van Ten Cate, gaan de tenten een levenlang mee. En het systeem met oppombare slangen (in plaats van tentstokken) van brandweerkwaliteit zijn door en door getest.
Meer informatie

 

Dare to Be Different

Dare To Be Different Outdoor toont in Utrecht een uitgebreid assortiment outdoorartikelen, waaronder daktenten, luifels en kookkisten. Met ingang van dit jaar hebben de daktenten een gebogen dak en een buisframe is gemaakt van 24 mm buizen - daarmee zijn de tenten nóg robuuster geworden. De nieuwste aanwinst van Dare To Be Different is de daktent 180L Delux Limited Edition, driepersoonstent met vergrote ramen en drie dakvensters. Ook interessant is de Setup 22, met een opzettijd van 30 seconden. Dare To Be Different heeft ook een serie luifels in het assortiment waaronder de Penta luifelserie en de superstoere Quad luifel.
Meer informatie

Kulba

Klein in omvang, groot in kwaliteit: dat zijn de Kulba teardrop-caravans. Geen massaproduct, maar kleinschalig geproduceerd: ieder exemplaar wordt met de hand gemaakt en gecontroleerd door trotse vakmensen: professionele timmerlieden in Letland. In een Kulba mini-caravan ervaar je het gevoel van de berkenbossen uit Letland: Baltisch berkenhout wordt namelijk gebruikt voor het geraamte en de betimmering van elke Kulba; geroemd om z’n sterkte, stabiliteit en hoge kwaliteit. En: door het formaat en gewicht past de Kulba mini-caravan achter elk type auto.
Meer informatie

Human Comfort

Onderweg met het comfort van thuis: dat is de slogan van Human Comfort, een outdoormerk met producten die ook niet misstaan in de thuisomgeving: in de tuin, op het terras of in je woonkamer. De inspiratie voor de nieuwe collectie is gebaseerd op de laatste ‘Home&Living’-trends. De collectie bestaat uit kampeermeubilair, innovatieve lampen die ook meteen als speaker te gebruiken zijn en reisartikelen die je kampeervakantie comfortabeler maken. Van comfortabel slapen op de camping tot stijlvolle meubelen en sfeervolle verlichting voor thuis en onderweg.
Meer informatie

DEFA

In bijna 25 jaar heeft Ed Gerritsen in Amsterdam DEFA Europe opgebouwd van een groothandel in auto accessoires naar een bedrijf met een groot assortiment in verschillende branches.  Door de jaren heen is er uitgebreid met Campingmeubilair, DEFA Dream matrassen, zit- en rugkussens en stuursloten. Eind 2017 is DEFA Europe overgenomen en verhuisd naar Leusden. Vanuit Leusden deelt DEFA een magazijn met UMEFA (met producten van Campking) en Dukdalf (volledig in Nederland vervaardigde kampeermeubels). Drie topmerken onder één dak.
Meer informatie

 

Dukdalf

Stoelen, voetenbankjes, campingtafels en kampeeraccessoires… De campingstoelen komen al sinds 1953 uit de Dukdalf fabriek in Maassluis (Zuid-Holland). Bij het productieproces komen meer mensenhanden kijken dan je in eerste instantie zou denken. Jaarlijks worden er zo'n 100.000 producten gemaakt door echte mensenhanden. Zoveel mensen, zoveel wensen: de een wil zijn stoel lekker ver naar achter kunnen klappen om een powernapje te doen. De ander wil goed rechtop zitten vanwege rugklachten. Tijdens de beurs kun je komen proefzitten op jouw ideale stoel!
Meer informatie

 

KCJ 2020

Wat hebben we genoten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019! Voor de agenda: editie 2020 vindt plaats van 7 tot en met 11 oktober 2020!

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom de Kampeer en Caravan Jaarbeurs? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.