Leuke activiteiten voor de kids

Kinderen in de zomer op de camping. Dat zijn hele gelukkige kinderen. Want daar hebben zij alle vrijheid om zelfstandig rond te struinen. Daar maken ze in no time nieuwe vrienden, waarmee ze samen zwemmen en bootje varen.’s Avonds -als papa en mama met de buren een wijntje doen- hebben zijn hun eigen voetbalcompetitie. En de volgende dag… Dan hebben ze weer alle energie om compleet nieuwe avonturen te beleven… Wellicht avonturen waar jij als ouder niets over mag weten…

Samen naar je (eerste) kampeervakantie
Onbekend maakt onbemind. Kom daarom met z’n allen naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs en ontdek daar of een kampeervakantie bij jullie past. Want weet je hoe te gek zo’n vouwwagen is? Met al die (verborgen) kastjes en laatjes. En wat is er gezelliger dan met z’n allen een potje te kaarten in de caravan? Hoe stoer is het om te slapen in je eigen pop-uptentje? En je hoeft niet meteen een grote aanschaf te doen om een keer een kampeervakantie uit te proberen. Je kunt ook een camper, caravan of tent huren. Hiervoor is op de beurs de ‘Huurroute’.

Onderweg op de beursvloer
Behalve dat je samen droomt over je kampeervakantie, is er voor de kids nog veel meer te doen. Op verschillende locaties zijn er activiteiten voor de kids. Meer informatie volgt!

KCJ

KCJ

KCJ