huurplein

verhuurWil je weten of een kampeervakantie jouw manier van vakantie vieren is? Of wil je ontdekken of jij geschikt bent om met een camper rond te trekken? Vind je het wel geinig om op een reis zo’n daktent uit te proberen? Er zijn legio partijen die ook materiaal verhuren. Caravans, campers, tenten (helemaal ingericht) en nog veel meer.

Dit jaar is er een speciaal Huurplein in hal 8. Hier vind je heel wat aanbieders die kampeermiddelen verhuren. In een dagelijks programma vertellen de deelnemers meer over hun huurconcept. Er is de hele dag een hostess aanwezig die je meer kan vertellen over de huurmogelijkheden op de beurs. Kijk ook op de plattegrond waar je naast het Huurplein nog meer terecht kunt voor verhuur.

Bekijk het dagelijkse programma hieronder en lees een korte toelichting per deelnemer. 

Camper Ontdekkings reis door Booij Verhuur

Is een camper iets voor mij? Dat is een vraag die vaak gesteld wordt in onze showroom. Eerst een camper huren is natuurlijk een goed begin. Maar zo’n eerste keer met de camper is ook vaak vermoeiend. Het is namelijk voor velen een geheel nieuwe manier van vakantie vieren en er zijn uiteraard veel dingen om te leren.

Wij organiseren daarom in 2020 voor het vierde jaar een Camper Ontdekkings Reis. Tijdens deze korte vakantie van 11 dagen laten wij u proeven van de verschillende mogelijkheden die een camper u te bieden heeft.

We beginnen met een camper workshop en aansluitend een rijtraining op een rijvaardigheidscentrum. Daarna gaat de reis in het voorjaar naar Zuid-Duitsland of in het najaar naar Oost-Duitsland. De dagtochten worden individueel gereden waarbij diverse routes mogelijk zijn. ’s Avonds overnachten we gezamenlijk op campings of camperplaatsen.

In het voorjaar eindigen we de week in Isny bij de Dethleffs fabriek en in het najaar bij de Sunlight fabriek in Neustadt achter Dresden. De terugreis is zelfstandig waardoor u alles wat u geleerd heeft nogmaals kunt uitproberen. Uiteraard is het ook mogelijk om de camper langer te huren om uw vakantie compleet te maken!

Deelcamper, samen een camper kopen door Deelcamper

Na de ‘Deelauto' is recentelijk het unieke initiatief ‘Deelcamper’ landelijk gelanceerd. Deelcamper is een duurzaam initiatief dat past binnen de huidige deeleconomie waarbij meerdere eigenaren samen een product of dienst aanschaffen. De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC), ANWB, BOVAG en de consumentenbond juichen het initiatief van harte toe, 'Het gebruik van een kampeerauto komt nu binnen handbereik van een bredere doelgroep’.

Bij Deelcamper leggen 4 gelijkgestemden (2 of 3 is ook mogelijk) tussen de € 24.995 en € 29.995,- in, daarmee bezit men een nieuwe camper die minstens 12 weken per jaar tot de beschikking staat van elke eigenaar. Naast de lage aanschafprijs zijn ook het onderhoud, verzekering, belasting, stalling en een gegarandeerde terugkoopwaarde bij de prijs inbegrepen. Een eigen camper bezitten, voor minder dan de huurprijs? Bekijk dan eens een Deelcamper!

MET EEN HUURCAMPER OP REIS BUITEN EUROPA door EXPEDITION FAR EAST

Huur een camper en maak een reis naar bijzondere en niet alledaagse bestemmingen buiten Europa. Dit is niet alleen de mogelijkheid om in contact te komen met andere culturen en landschappen, maar het is tevens een uitstekende gelegenheid om te testen of de gehuurde camper ook bij deze manier van reizen past, alvorens tot aanschaf van een camper over te gaan. Om het maximale uit de camper te kunnen halen, overnachten we zo veel mogelijk in de vrije natuur en zijn deze reizen bijzonder geschikt voor wie NIET in een groep wil reizen!

Fly-drive camper huren in Barcelona. Goedkoper, sneller en makkelijker door Orson Rent

• Wie is OrsonRent? 
• Wat voor campers hebben we?
• Camperen in Spanje
• Uitleg over routes die je kunt rijden
• Waarom een camper huren in Barcelona?

Wildkamperen in Europa door Special Campers

We starten met een korte introductie; wie wij zijn en hoe wij tot het idee gekomen zijn om deze campers te gaan verhuren in Nederland? Het concept is ontstaan tijdens onze huwelijksreis in Argentinië, een mooi verhaal hoe een idee werkelijkheid kan worden. Vervolgens kunt u kennismaken met onze campers en vertellen wij u meer over het wildkamperen in Europa. Onze campers zijn uitermate geschikt voor wildkamperen en offroad rijden. We bespreken de USP's van wildkamperen en de meest bijzondere en mooie plekken hiervoor in Europa.

Per huurcamper door Argentinie en Chili door Tailor Made Expeditions

Argentinië en Chili zijn landen die uitstekend geschikt zijn om per camper te bereizen. Reizen door het merengebied, over de carretera austral en door het steppelandschap van Patagonië naar de Perito Moreno gletsjer en Torres del Paine. In het noorden kun je reizen door de Atacama woestijn, door en over het hoge Andes gebergte met zoutmeren en surrealistisch landschappen op grote hoogte (ca. 4.500m). Houdt je van natuur en weidse en lege landschappen, dan zul je die hier volop aantreffen. Wij hebben hier zelf heel erg veel met campers gereisd en kunnen je veel ins en outs vertellen.

KCJ 2020

Wat hebben we genoten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019! Voor de agenda: editie 2020 vindt plaats van 7 tot en met 11 oktober 2020!

 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom de Kampeer en Caravan Jaarbeurs? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.