NKC CamperTheater - Met de camper op pad? Zo doe je dat!

NKC - Kampeer en Caravan JaarbeursTijdens de 2019-editie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zijn er maar liefst twee podiums met presentaties en workshops: het KampeerTheater én… het CamperTheater, verzorgd door de NKC: Europa’s grootste camperclub. Met een doorlopend programma, voor startende en gevorderde camperaars.

Het NKC Campertheater is helemaal nieuw op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. De camper is populairder dan ooit en eigenlijk droomt iedereen wel eens van een campervakantie. Daarom verzorgt de NKC een dagvullend programma met workshops over alle facetten van de kampeerauto, in Hal 7.

Op het programma staan onder meer lezingen en presentaties over de soorten campers: van buscamper tot halfintegraal, en van alkoofcamper tot integraalcamper. Maar ook over de voor- en nadelen van die diverse soorten. Je komt meer te weten over reisplanning, over het overnachten op camperplekken - wat mag wel, wat mag niet? -, je komt meer te weten over het verzekeren van je kostbare bezit en je wordt helemaal bijgepraat over de handige smartphone-app Campercontact - een onmisbare tool voor elke camperaar.

Iedere beursdag kun je aanschuiven in het NKC CamperTheater. Ervaren camperaars vertellen je over de Basics van het Camperen, tijdens workshops die niet langer duren dan een half uur. Inschrijven is niet nodig!

Dagprogramma tijdens elke beursdag

11.00 - 11.30 uur Camper kopen? Weet wat je koopt!
Tips voor de aanschaf van een camper

11.45 – 12.15 uur De 10 meest gestelde vragen over camperverzekeringen
Tips voor het verzekeren van je kostbare bezit

12.30 – 13.00 uur Camper huren? Zo ga je goed voorbereid op reis!
Tips voor huurders van een camper

13.15 – 13.45 uur Hoe rijd je in een camper?
Tips voor het besturen van een camper

14.00 – 14.30 uur Camper kopen? Weet wat je koopt!
Tips voor aanschaf van een camper

14.45 – 15.15 uur Camper gekocht? Zo ga je goed voorbereid op reis!
Tips voor een onbezorgde reis

15.30 – 16.00 uur Zo vind je de beste overnachtingsplekken met de camper!
Alles over camperplaatsen, -routes en de app Campercontact