Bestel nu je tickets met korting!

Nieuws

Nieuw: de Connect-app van HYMER

09 december 2020
Nieuw: Connect-app van Hymer

Maak van uw Hymer een slimme camper

De HYMER Connect-app is een uniek digitaal systeem dat van uw HYMER een slimme camper maakt. De app combineert toegang tot informatie over uw voertuig met de bediening van alle woonruimtecomponenten. U kunt bijvoorbeeld de kilometers, elektriciteit en waterstanden opvragen en het licht, airco  en de temperatuur instellen. Talloze nuttige features bieden u tijdens uw kampeervakantie extra comfort en veiligheid. De app werkt via Bluetooth als u in de buurt bent of op afstand via het mobiele netwerk.  

Een app met handige checklists

In de Connect-app staan handige, vooraf geprogrammeerde checklists. Die helpen u stap voor stap bij activiteiten, die u voor het eerst of niet vaak uitvoert. Als u bijvoorbeeld vóór een reis nog op de bank ligt, kunt u het brandstof- en waterniveau al eens checken. De app herinnert u eraan de elektriciteitskabel uit te trekken, alle ramen te sluiten, de afvalwatertank leeg te maken of de luifel in te schuiven voor u een camping verlaat.  

Met deze app wordt uw reis nog comfortabeler

De Connect-app beschikt over standaard ingeregelde mogelijkheden, die u natuurlijk zelf kunt aanpassen. Of u nu thuiskomt van een outdooravontuur of gewoon ’s ochtends en ’s avonds de perfecte lichtsfeer wil, met de Connect-app creëert u altijd op het juiste moment de juiste verlichting.

U kunt de app zo instellen, dat alle commando’s automatisch uitgevoerd worden, zodra u deze activeert. Uw HYMER weet wat hem te doen staat: het licht gaat aan, de verwarming wordt geactiveerd en de satellietantenne uitgeschoven. Gewoonweg alles voor een ontspannende avond. De mogelijkheden zijn oneindig!

Beeld u eens even in…

U staat bovenop een berg, klaar om een laatste keer af te dalen. Onderaan bij het dalstation wacht uw HYMER B-klasse MasterLine. U heeft het koud na een dag op de latten, maar kijkt al uit naar uw warme camper. U pakt even uw smartphone en met één klik… zorgt uw HYMER dat het interieur een behaaglijke temperatuur heeft, verwarmt het water voor de douche en zorgt voor een aangename, ontspannen verlichting.

De Connect-app van HYMER is vanaf februari 2021 gratis beschikbaar in de Google Play Store en de App Store. Op dat moment kunnen half-integralen en integralen van de HYMER B-klasse MasterLine vanaf modeljaar 2020 (productie vanaf september 2019) van de gepaste regeleenheid en hardwarecomponent voorzien worden.

Ook interessant