Nieuws

Korting op warme dranken: Bestel de kampeerkoffie mok

01 september 2023
Kampeerkoffie mok

Geniet je als fervente kampeerliefhebber ook zo van een heerlijk kopje koffie tijdens je kampeeravonturen? Dan hebben is er goed nieuws! Kampeer & Caravan Jaarbeurs introduceert een duurzame en lichtgewicht kampeerkoffie mok die je nu kunt bestellen voor slechts € 4,95.

Deze kampeerkoffie mok is niet zomaar een gewone mok. Hij is speciaal ontworpen met het oog op duurzaamheid en draagbaarheid. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is deze mok licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen tijdens al je kampeeravonturen. Of je nu gaat wandelen, kamperen of gewoon van de natuur wilt genieten, deze mok is de perfecte metgezel.

Korting met je mok

Wat deze mok nog specialer maakt, is dat je € 1,- korting krijgt op een warme drank bij alle horeca uitgiftepunten op Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Geniet van een heerlijke kop koffie, thee of chocolademelk terwijl je even bijkomt tijdens een rustmomentje.

Wil je deze duurzame kampeerkoffie mok bemachtigen? Je bestelt hem in de ticketshop en kunt hem tijdens de beurs ophalen bij de merchandise balie in hal 8. Zorg ervoor dat je deze kans niet mist en geniet van je favoriete warme drank terwijl je  de nieuwste kampeertrends ontdekt.

Duurzame lichtgewicht mok

Kortom, deze duurzame, lichtgewicht kampeerkoffie mok is een must-have voor elke kampeerliefhebber. Bestel hem nu en geniet van een heerlijke warm drankje tijdens je volgende kampeeravontuur!

Ook interessant