Nieuws

Gemakkelijk koken op vakantie

21 september 2022
Koken

Nu nog gemakkelijker koken, met de verschillende producten die te vinden zijn tijdens de Kampeer & Caravan beurs van 5 t/m 9 oktober. Hoe berg jij namelijk het gemakkelijkst al je kookspullen op? Of ben jij nog op zoek naar handige tools in de keuken? Wij geven jou alvast een voorproefje van twee producten die je terug kan vinden tijdens de beurs.

EGOE NestBox

Maak van je gewone auto een kampeerwagen, met de EGOE Nestbox: een slimme campingbox van hoogwaardige lichtgewicht materialen die je alleen maar achterin hoeft te schuiven om te gaan kamperen. De Nestbox bestaat uit een frame met twee kleine lades voor kookspulletjes, een module met een uitneembaar kooktoestel, een fonteintje met waterkraan, een luxe compressorkoelbox en een ingenieus ingebouwde snijplank plus keukenmes. Je kunt ‘m ook uitbreiden met een buitendouche. De bovenkant van de Nestbox is uitklapbaar tot een tweepersoonsmatras die aan de onderkant is voorzien van een antislip laag. De EGOE Nest is leverbaar in diverse uitvoeringen voor personenauto’s en busjes.
www.egoe-nest.eu

EGOE Nestbox

Truma Combi D: snelle dieselverwarming

Speciaal voor campervans heeft Truma de Combi Diesel ‘Next Generation’ ontwikkeld, voor verwarming en warm water uit de ingebouwde boiler. Want waarom op gas stoken als je ook diesel aan boord hebt? Dat scheelt gasflessen, al helemaal in combinatie met een compressorkoelkast (die uitsluitend op stroom werkt). Daardoor kan volstaan worden met een klein gasflesje om te koken en dat levert veel ruimtebesparing op in deze kleinste categorie kampeerauto’s. De nieuwe Combi-D heeft een 25 procent gunstiger verbranding dan z’n voorganger, verbruikt minder diesel, weegt 15 procent minder en heeft een speciale boost-functie om de boiler snel op temperatuur te brengen.

www.truma.com

Kom jij deze tools bewonderen tijdens de beurs? Bestel nu nog je tickets via de ticketspagina!

Truma Combi D

Ook interessant