Exposanten camping

Op het terrein van Jaarbeurs is tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs, een exposanten-camping. Op deze camping kun je overnachten met je eigen caravan, camper of vaste daktent, zo kun je na je beursdag zo je eigen huis op wielen in én sta je ’s morgens weer zo op de beurs. Lekker makkelijk en geen reistijd!

De speciale NKC-camping tickets zijn niet meer online te bestellen, maar er zijn nog wel een aantal plekken beschikbaar om te overnachten op de camping (P2). Alle exposanten plekken zijn met stroomvoorziening. Dus wil je overnachten, dan kun je je aanmelden bij de camping receptie en vragen of er nog plek is. Betalen kan ter plekke met pin.

Naast lekker dichtbij Kampeer & Caravan Jaarbeurs slapen biedt de NKC de campinggasten ook nog een heerlijk ontbijtpakketje aan met daarin een verse roomboter croissant en een flesje jus d’orange (250ml). Elke ochtend worden de verse ontbijtpakketjes om 8:00 uur geleverd op de camping, NKC zal deze uitdelen aan de gasten.

En dit alles voor slechts €24,95 excl. BTW.

De exposanten-camping powered by NKC is voor exposanten geopend vanaf maandag 3 oktober 8:00 uur tot en met maandag 11 oktober 2022 in de loop van de dag. Let wel voorzieningen zoals elektra en sanitair zijn op maandagochtend nog niet aangesloten, dit volgt in de loop van de dag. Deze voorzieningen worden op zondag weer verwijderd en uiterlijk maandagmiddag moeten alle voertuigen het terrein hebben verlaten.

De camping op P2 valt buiten de milieuzone (uitstootregeling voor campers en auto’s).

Faciliteiten NKC-camping

  • ontbijtpakket service, elke ochtend biedt NKC verse ontbijtpakketjes aan met daarin een verse roomboter croissant en een flesje jus d’orange (250ml);
  • beperkt aantal toiletten en douches;
  • vuilwaterpunt voor het lozen van cassette toiletten;
  • watertappunt voor vullen watertank;
  • stroomvoorziening

De camping is powered by NKC

 

Bekijk ook het NKC-camping reglement.