Contact & tarieven

Pers

Publicaties over Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Wil je iets publiceren over Kampeer & Caravan Jaarbeurs? Bekijk dan onze Jaarbeurs newsroom. Hier kun je als journalist alle bedrijfsinformatie en de beeldbanken van Jaarbeurs vinden en worden de nieuwste persberichten gedeeld. Ook kun je je direct aanmelden voor persberichten waarin je geïnteresseerd bent.

Voor extra beeldmateriaal, banners, logo’s en teksten over Kampeer & Caravan Jaarbeurs hebben we als toevoeging een Google Drive-map samengesteld. Let op: het is niet toegestaan om de uitingen te bewerken of voor andere doeleinden te gebruiken dan voor publicaties over de beurs.

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met onze PR & Communicatie adviseur Neelke Kok via neelkekok@jaarbeurs.nl of op +31 6 1254 6171.

Bekijk de Jaarbeurs newsroom

PERSBERICHT

Jaarbeurs Utrecht wordt grootste camping van Nederland

Kampeer & Caravan Jaarbeurs eerste kampeerevenement
na coronapandemie

Utrecht, 17 september 2021 – In Utrecht verrijst van 6 tot en met 10 oktober de grootste camping van Nederland. De ruim vier miljoen kampeerliefhebbers die ons land kent, kunnen dan terecht op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, het eerste grote kampeerevenement sinds het uitbreken van de coronapandemie. Juist door corona is kamperen veel populairder geworden. Eerder becijferde de ANWB al dat er dit jaar door de pandemie een miljoen kampeerders bij zijn gekomen.

Rachel Jankowsky van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs: “Kamperen wás al razend populair, ook doordat het een van de meest duurzame manieren is om vakantie te vieren, vergeleken met cruise- en vliegvakanties. Maar veel mensen vonden kamperen de afgelopen anderhalf jaar de enige manier om veilig vakantie te kunnen vieren. En, het is ook gewoon leuk toch? Gaan en staan waar je wilt, slapen in je eigen bed en zelf bepalen hoe laat je wilt eten in plaats van aanschuiven achterin de rij voor het ontbijtbuffet: dát is de charme van kamperen.”

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kunnen mensen kennis maken met de nieuwste kampeermiddelen, campings, kampeersnufjes, fietsen en e-bikes. Een groot aantal merken presenteert hun primeurs en noviteiten. Daarnaast is er een uitgebreid theater- en workshopprogramma, waarbij bezoekers hun kampeerskills kunnen upgraden en genieten van de nieuwste kampeertrends.

Het evenement in de Domstad bestrijkt kamperen in de volle breedte: van eenvoudige tenten tot avontuurlijke daktenten, van vouwwagens en tenttrailers tot minicaravans, luxe caravans en de inmiddels mateloos populaire campers. Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of dat je aan je eerste kampeeravontuur gaat beginnen: je volgende roadtrip begint succesvol in Utrecht.

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs vindt plaats van woensdag 6 tot en met zondag 10 oktober in de Jaarbeurs. Openingstijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

________________________________________

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Meer informatie en beeldmateriaal:
Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Babs Sturkenboom
babs.sturkenboom@jaarbeurs.nl
06 211 69 484

COVID-19 update: wij gaan door!
15 september 2021

Yes! We mogen de deuren van Kampeer & Caravan Jaarbeurs van 6 t/m 10 oktober weer openen. Uiteraard staat de veiligheid van onze bezoekers en exposanten voorop. Jaarbeurs heeft als eerste evenementenlocatie in Nederland het Kiwa COVID-19 keurmerk ontvangen, waarmee we laten zien dat evenementen volgens de hoogste veiligheidsnormen plaatsvinden.

Checken voor toegang: dit moet je weten voor jouw bezoek

  • In de persconferentie van 14 september is bekend gemaakt dat het laten zien van een coronatoegangsbewijs verplicht is. Je hebt toegang tot Kampeer & Caravan Jaarbeurs als je de QR-code in de CoronaCheck app (dit kan zijn met een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatief testbewijs) kunt laten zien in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.
  • Mondkapjes zijn niet verplicht, maar die mag je uiteraard nog steeds dragen als je dat fijn vindt.
  • Op de beurs zijn desinfectiezuilen en regelmatig worden de contactoppervlakten extra goed schoongemaakt.

Wil je meer informatie over alle coronamaatregelen? Je kunt ze hier zorgvuldig nalezen.