Workshop: vogels spotten op vakantie

Workshop: vogels spotten op vakantie

19 augustus 2022

In deze interactieve workshop neemt Vogelwachter Adriaan je mee in de wondere wereld van vogels. Je leert de basis van vogels spotten, wat je daarvoor nodig hebt (minder dan je waarschijnlijk denkt) en je krijgt tips voor mooie vogelbestemmingen in Nederland en Europa.

Een kampeervakantie is bij uitstek de vakantie die gelegenheid biedt om vogels te spotten. ‘S ochtends vroeg vanuit je caravan of tent of tegen de avond als je nog even lekker voor je camper zit. Er zijn handige apps waarmee je eenvoudig vogels in het veld kunt herkennen en kunt opzoeken welke vogels in jouw kampeergebied voorkomen. Vogelwachter Adriaan leert het je allemaal tijdens deze workshop, zodat je nog meer van vogels kunt genieten tijdens je kampeervakantie.

Vogelwachter Adriaan is al meer dan 30 jaar gepassioneerd vogelaar. Het is zijn missie om van iedereen die hij ontmoet een vogelliefhebber te maken. Het is namelijk zijn overtuiging dat hoe meer mensen vogels kijken, des te beter het met de natuur zal gaan. Daarom deelt hij zijn kennis en ervaring met enthousiasme en passie.

Ook interessant