Talkshow ‘Onderweg’ met taalkunstenaar Eric Mijnster & bikepacker Caroline van Zijl

Talkshow ‘Onderweg’ met taalkunstenaar Eric Mijnster & bikepacker Caroline van Zijl

18 september 2023
Eric mijnster

In de talkshow ‘Onderweg’ maak je een reis door de meest fascinerende kampeer- en reisverhalen, allemaal onder begeleiding van presentator en avonturier Tjerk Ridder. Bij elke aflevering verwelkomen we inspirerende gasten die hun onvergetelijke avonturen met ons delen.

In deze sessie verwelkomen we twee bijzondere gasten met elk een uniek verhaal. Eric Mijnster, een auteur die schrijft, creëert en deelt vanuit zijn diepste innerlijke passie. Zijn voorstellingen en creaties zijn als brandstof voor je innerlijke vuur en brengen de boodschap dat je mag zijn zoals je van nature bent. Eric neemt ons mee op een reis door zijn persoonlijke ervaringen en belicht essentiële onderwerpen zoals tegenslag, het maken van keuzes, het nemen van leiderschap, vergeving en liefde. Zijn eigen weg is er een over ongebaande paden. Zo fietste Eric non-stop over 14 bergen om de kern van flow te achterhalen en woonde hij ruim een jaar in een bus op de bergtoppen van Europa om zich over te geven aan zijn stem van binnenuit. Sinds zijn terugkomst in Nederland neemt de taalkunstenaar je met zijn meeslepende voorstelling, jeugdvoorstelling, boeken, documentaire en spoken word mee op zijn ongelofelijke reis en verder. Zijn verhalen zullen ongetwijfeld je hart raken en je inspireren.

Daarnaast hebben we de avontuurlijke bikepacker Caroline van Zijl te gast. Zonder een vastomlijnd routeplan begon Caroline aan haar eerste fietsvakantie richting België en Frankrijk. Haar reis volgde de langeafstandsfietsroute ‘Langs Oude Wegen’, die haar door historische pelgrimssteden naar de majestueuze Pyreneeën leidde. Onderweg werd ze geconfronteerd met uitdagende hoogtemeters, stortbuien en adembenemende vergezichten. Caroline deelt haar avontuurlijke en inspirerende reiservaringen in talkshow ‘Onderweg’.

Dus, ga mee ‘Onderweg’ en laat je meeslepen door de verhalen van deze avonturiers, want in elk verhaal schuilt een nieuw avontuur om te ontdekken!

Ook interessant