Talkshow ‘Onderweg’ met Rob & Helen van Camper-Trips en Judith & Radboud van Caravanity

Talkshow ‘Onderweg’ met Rob & Helen van Camper-Trips en Judith & Radboud van Caravanity

18 september 2023
Rob en Helen camper-trips

In de talkshow ‘Onderweg’ maak je een reis door de meest fascinerende kampeer- en reisverhalen, allemaal onder begeleiding van presentator en avonturier Tjerk Ridder. Bij elke aflevering verwelkomen we inspirerende gasten die hun onvergetelijke avonturen met ons delen.

Deze keer hebben we vier bijzondere gasten op de campingstoelen: Rob en Helen Huijser van het bekende YouTube-kanaal Camper-Trips en Judith & Radboud van Caravanity.

Kamperen zit bij Rob in het bloed. Als een jong jochie bracht hij al nachten door in een tentje. Naarmate hij ouder werd, ruilde hij de tent in voor een comfortabele caravan, waarvan hij en zijn gezin ruim 16 jaar lang genoten hebben. Maar toen hun 3 kinderen opgroeiden en niet langer meegingen op vakantie, maakten Rob en zijn vrouw Helen snel de overstap naar het camperleven.

Als toegewijde camperaars doorkruisen ze nu Europa in hun geliefde camper. Reis met ze mee en vang een glimp op van hoe ze volop genieten van hun camper en de prachtige reizen die ze ermee maken. Of je nu een fervent camperliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig, hun avonturen zullen je zeker inspireren.

Daarnaast zijn ook Judith & Radboud van Caravanity aanwezig. Samen met hun community verbouwen en pimpen ze campers en caravans. Zij vertellen over de community en over het verbouwen van je eigen geluk op wielen. Je kunt ze daarnaast live in actie zien op het Caravanity Klusplein in hal 11.

Dus, ga mee ‘Onderweg’ en laat je meeslepen door de verhalen van deze avonturiers, want er schuilt in elk verhaal een nieuw avontuur om te ontdekken!

 

 

Ook interessant