Ontwerpsessie

Ontwerpsessie

19 september 2023
VR-design-studio

Droom jij van reizen met een unieke zelf samengestelde campervan, aangepast aan jouw manier van reizen? Met de VAN-Jorn VR Design Studio komt jouw droomcamper live, in VR, tot leven. Kom langs in hal 12, meld je aan voor een ontwerpsessie of kijk live mee. 

Als je zelf een camper samenstelt kan het lastig zijn om je in te beelden hoe de ruimte en indeling je gaat bevallen. Om dit inzichtelijk te maken heeft VAN-Jorn een 3D-configurator waarin je zelf de interieurstukken een plekje geeft en de verschillende stylingopties kunt proberen. Dit jaar gaat VAN-Jorn een stapje verder en lanceert op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs een VR-omgeving waarin je virtueel je ideale camper in kunt stappen.

Tijdens de beurs kun je een VR-ontwerpsessie boeken met de designers van VAN-Jorn. Zo stel je terplekke jouw ideale camper samenstellen. Kies de bus, de interieurmodules, indeling, accessoires, styling en stap virtueel direct je nieuwe camper in!

Per tijdsslot zijn er twee ontwerpsessies beschikbaar:

  • 1 sessie waar je via onderstaande button voor kunt inschrijven
  • 1 sessie voor walk-ins

Let op: schrijf je je in voor een ontwerpsessie, zorg dan dat je op tijd aanwezig bent zodat de adviseurs voldoende tijd voor je hebben. 

Ook interessant