Talkshow ‘Onderweg’ met Jannes & Hannah van Hannah’s Hymer & Rick van @rickontheroadd

Talkshow ‘Onderweg’ met Jannes & Hannah van Hannah’s Hymer & Rick van @rickontheroadd

18 september 2023
Hannah's Hymer

In de talkshow ‘Onderweg’ maak je een reis door de meest fascinerende kampeer- en reisverhalen, allemaal onder begeleiding van presentator en avonturier Tjerk Ridder. Bij elke aflevering verwelkomen we inspirerende gasten die hun onvergetelijke avonturen met ons delen.

Op zondag hebben we 3 gasten die in de talkshow ‘Onderweg’ hun passie voor avontuur en reizen delen.

Jannes en Hannah, beter bekend als Hannah’s Hymer, vertellen je alles over hun avontuurlijke vakanties en spontane weekendjes weg. Ze delen hun geheimen over waarom reizen met een camper hen zo intens gelukkig maakt. Ontdek samen met hen hoe je de meest prachtige plekken vindt om te overnachten en, misschien nog wel belangrijker, hoe ze het samen uithouden tijdens hun reizen. Hun levendige verhalen zullen je zeker inspireren om zelf de weg op te gaan.

rickontheroad

En dan hebben we Rick, oftewel @Rickontheroad, die een oude Hymer uit ’79 heeft aangeschaft en deze compleet heeft gestript om opnieuw op te bouwen. Zijn project is een avontuur op zichzelf, en hij zal delen hoe hij deze uitdaging aanging en de camper nieuw leven inblaast.

Mis deze levendige gesprekken niet en sluit je aan bij ‘Onderweg’ om meer te leren over de wonderlijke wereld van camperreizen en restauratieavonturen.

Ook interessant