Talkshow ‘Onderweg’ met Tino & Angela (Dutch Nomad Family) & Petra Knoth (Second Tent Event)

Talkshow ‘Onderweg’ met Tino & Angela (Dutch Nomad Family) & Petra Knoth (Second Tent Event)

18 september 2023
Dutch Nomad Family

In de talkshow ‘Onderweg’ maak je een reis door de meest fascinerende kampeer- en reisverhalen, allemaal onder begeleiding van presentator en avonturier Tjerk Ridder. Bij elke aflevering verwelkomen we inspirerende gasten die hun onvergetelijke avonturen met ons delen.

In deze sessies verwelkomen we twee bijzondere gasten die hun leven buiten de gebaande paden verkennen en vastleggen: Tino & Angela van Dutch Nomad Family. Als ware pioniers verbreden ze dagelijks hun horizon en reizen ze de wereld rond om lokale tradities te omarmen en onbekende plekken te ontdekken. Wat deze digitale nomaden meemaken, delen ze op hun Instagram-kanaal en in hun vlogs. Een opmerkelijk detail is dat hun dochter Philou sinds haar geboorte in oktober 2018 vrolijk met hen meereist, waardoor het avontuur nog specialer wordt.

Naast Tino & Angela schuift Petra Knoth van Second Tent Event aan in de talkshow. Het Second Tent Event is een initiatief van Eva van Meerten, Esther Frerichs en Petra Knoth. Hun missie is duidelijk: duurzame keuzes binnen de kampeerbranche bevorderen.

Ze beschouwen tweedehands tenten en tentreparaties als krachtige middelen om dit doel te bereiken. Met het Second Tent Event willen ze laten zien dat kampeerspullen niet zomaar wegwerpartikelen hoeven te worden wanneer ze niet meer nodig zijn. Bovendien willen ze aantonen dat het verkopen van een tent zowel eenvoudig als leuk kan zijn. Het evenement biedt een geweldige kans om ongebruikte tenten te verkopen en tegelijkertijd een tweedehands tent in een gezellige, duurzame festivalsfeer aan te schaffen.

Dus, ga mee ‘Onderweg’ en laat je meeslepen door de verhalen van deze avonturiers, want in elk verhaal schuilt een nieuw avontuur om te ontdekken!

Ook interessant