Nieuws

Erwin Hymer Group haalt Noorderlicht naar Nederland

12 oktober 2020

Speciaal voor de lancering van de nieuwe actie ‘Win uw Gouden Match’ hebben de merken Carado, Bürstner, Dethleffs, ERIBA, HYMER, Laika, LMC en Sunlight van Erwin Hymer Group, gezamenlijk het Noorderlicht naar Nederland gehaald. Rondom De Jong Kampeer & Recreatie in Hillegom kleurde de lucht op 27 september de hele avond groen door middel van Noorderlicht projectie.

Deze speciale Noorderlicht projectie was het startsein van de nieuwe campagne ‘Win uw Gouden Match’, waarin consumenten o.a. kans maken op een camperreis naar de Noordkaap. ‘Aangezien de verschillende merken van de Erwin Hymer Group dit jaar niet op de Caravan Salon in Düsseldorf of Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht vertegenwoordigd zijn, halen we de reuring van de beurs naar ruim 62 showrooms in Nederland’, aldus Vermeule (Directeur Erwin Hymer Group Nederland). ‘Middels de ‘Win uw gouden match’ activatie maken consumenten kans op grote prijzen zoals een caravan t.w.v. € 20.000,- of een camperreis naar de Noordkaap inclusief € 2.500,- zakgeld!’.

Bekijk hier de hele video van de Noorderlicht projectie in Hillegom!

Win uw Gouden Match

Om kans te maken op een van de prijzen kunnen consumenten op www.goudenmatch.nl tussen 1 en 31 oktober 2020 een voorkeursmerk camper of caravan invullen. Na het invullen van een voorkeur en persoonlijke gegevens, ontvangt men een unieke win code per e-mail. Deze code kan worden ingeleverd bij ruim 62 dealers in Nederland. De dealer helpt vervolgens verder met de gouden match, zodat de voorpret voor de vakantie kan beginnen!

Ook interessant