Bestel nu je tickets met korting!

Deelnemers

X-Over the every day bag

logo X-Over the every day bag

X-Over the every day bag.

De naam zegt het al, X-Over is de ideale tas voor dagelijks gebruik. Je draagt de tas op 1 schouder hij draagt daardoor net als een handtas.

Daarnaast is de tas uiterst veilig, een groot vak op de rug verborgen altijd veilig je id papieren telefoon of porto tegen je rug aan. Altijd een veilig gevoel dat niemand hier bij kan, mocht het druk worden dan draai je de tas in 1 handbeweging onder je arm naar voren toe.

Maar natuurlijk is de de X-Over ook je ideale partner als je gaat wandelen of op vakantie gaat. Doordat de tas maar 1 band heeft word deze door luchtvaart maatschappijen gezien als handtas en niet als een bagagetas. Je kunt de X-Over dus meenemen de cabine in naast uw trolley.

Tevens is de X-Over de ideale sporttas, onze sportline tassen zijn per sport op maat gemaakt. En door hun unieke draag systeem heb je de maximale balans en volledige vrijheid. Maar toch je belangrijke en dagelijkse spullen bij je, ideaal voor een lange wandeling, fietstocht. Maar ook als je aan klimsport, wielrennen, mountainbiken, paardrijden of subboarden doet.

Groetjes
Ruud, Siska & Björn Klaver
Team X-OVER.NL

www.x-over.nl

09.A039
Kamgrasdreef
3845 KH
Hardewijk
0630785553
info@x-over.nl
Categorie: Fietsen, Onderdelen / accessoires, Outdoor / Off-road

 

Neem contact op met X-Over the every day bag


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.