Deelnemers

NKC

logo NKC

De NKC is met ruim 65.000 leden de grootste campervereniging van Europa.

De vereniging is er voor alle camperliefhebbers, zet zich in om het camperen te promoten en maakt zich sterk voor de belangen van camperaars in zowel binnen- als buitenland.

De NKC geeft het magazine Kampeerauto uit boordevol camper-wetenswaardigheden, verkoopt verzekeringsproducten onder eigen label, ontwikkelt reisroutes, organiseert reizen en evenementen en verstrekt informatie en advies over het alles wat met het gebruik van de camper te maken heeft.

NKC-leden ontvangen de NKC/CCI-combicard. Dit is niet alleen een lidmaatschapskaart, maar hiermee profiteren leden tevens van extra voordelen zoals korting op overnachtingsplaatsen, overtochten, producten en diensten.

De NKC staat samen met Campercontact op de beurs. Campercontact is het platform voor camperlocaties in de wereld. Met ruim 38.000 camperlocaties in 58 landen bieden de app en website een schat aan reisinformatie voor camperaars. Verzameld voor én door een toegewijde community van camperaars. Op de beurs promoten wij een nieuw product van Campercontact. Camperroutes! Met Camperroutes maak je prachtige, goed voorbereide campertrips.

https://www.nkc.nl/

11.A019