Deelnemers

FLYER Benelux B.V.

logo FLYER Benelux B.V.

FLYER put uit een enorme schat aan ervaring. Onze knowhow vormt alles wat we doen. Als gepassioneerde e-bikers zijn we het liefst buiten – hoog in de Zwitserse Alpen, in de heuvels rond onze fabriek en midden in de stad. Wij staan niet stil, maar zijn altijd in ontwikkeling. In de loop der jaren heeft FLYER zijn sporen verdiend met belangrijke innovaties en de evolutie van de e-bike gestimuleerd. Zo zijn we de e-bike marktleider in Zwitserland geworden.

FLYER e-bikes brengen je moeiteloos van A naar B – en naar ontelbare nieuwe plaatsen en uithoeken buiten de gebaande paden en wegen. Met de e-bikes van FLYER kunt u ontspannen door het landschap toeren en van ritten in de bergen met gemak een spectaculaire ervaring maken.

Met de juiste FLYER e-bike ontdekt u een geheel nieuwe vrijheid. Een ongelooflijk gevoel – bijna alsof je vleugels hebt.

FURTHER. HIGHER.
FLYER

www.flyer-bikes.com

12.F115

 

Neem contact op met FLYER Benelux B.V.


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.