Deelnemers

Flexima Matrassen

logo Flexima Matrassen

Ontspannen tijdens de vakantie of in het weekend?

Dat begint bij goed slapen en dat is maatwerk. Flexima Matrassen is gespecialiseerd in het op maat maken van hoogwaardige matrassen voor thuis, boten of campers en (sta)caravans.

Onze matrassen zijn er in 3 verschillende diktes en hardheden. Zo is er altijd een matras dat het best bij u past. Standaard is elk matras voorzien van luchtkanalen in de kern, welke zorgen voor regulering van warmte en transpiratie. Samen met de geïntegreerde kunststof vering ontstaat zo een uiterst comfortabel matras welke garant staat voor een heerlijke nachtrust. Dit is tevens wat een Flexima matras onderscheidt van alle andere matrassen!

Standaard is elk matras voorzien van een heerlijke TIJK-hoes. Deze is makkelijk afritsbaar en kan bovendien tot 60 graden worden gewassen. Ook is de hoes voorzien van draag handgrepen zodat het matras eenvoudig getild kan worden.

Modellen:
– Flexima Standaard 14 cm, medium en stevig
– Flexima Comfort 18 cm, zacht, medium en stevig
– Flexima Premium 22 cm, zacht, medium en stevig

Een dikker matras brengt een hoger comfort doordat het zich meer aan kan passen aan uw lichaamsvorm.

Eventueel kunt u kiezen voor een extra zachte topper. Deze topper creëert op stevige matrassen met veel ondersteuning een aangenaam zacht slaapcomfort.

Voor meer informatie, een keer proef liggen, een prijsindicatie of vragen kunt u bij onze stand terecht. Bovendien hanteren wij van 1 oktober tot 30 november korting op onze op maat gemaakte matrassen. Zo profiteert u van ons ultieme slaapcomfort voor een nog zachter prijsje. Wij kijken er naar uit om met u in contact te komen!

Flexima Matrassen, kwaliteit gegarandeerd door maatwerk.

www.fleximamatrassen.nl

09.E030
Categorie: Campers, Campervans, Caravans

 

Neem contact op met Flexima Matrassen


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.