Deelnemers

ASTRASAT / Ziezotec

logo ASTRASAT / Ziezotec

Astrasat en Ziezotec staan samen van 4 t/m 8 oktober op kampeer & Caravan jaarbeurs. U kunt ons vinden op Hall 09 stand nummer A052 We heten u van harte welkom en hebben er veel zin in!

Wie zijn wij?
Wij zijn gespecialiseerd in zowel Tv kijken via zowel de satelliet als via internet. Hiernaast zijn wij de expert op het gebied van internet, wifi 4G/5G in en rondom uw caravan rondom uw boot, campingplaatsen, terrassen en tuinen.

Alles op het gebied van televisie, Wi-Fi & 4G/5G oplossingen en beveiliging van uw huis of als u op reis bent. Komt u langs voor vrijblijvende informatie en advies.

Nieuwe producten:
Wij presenteren onze nieuwe producten op de markt, de Maxview Roam X Campervan. De Roam van Maxview is een krachtige 4G/5G internet oplossing. Geniet altijd en overal van snelle wifi! U kunt kennismaken met de maxview Roam Campervan, Selfsat Caravan Plus volautomatische Satelliet antenne en vele andere producten! Bezoek onze stand om hen als eerste te kunnen bewonderen.

www.astrasat.nl/

09.A052

 

Neem contact op met ASTRASAT / Ziezotec


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.