Nieuws

De nieuwste caravans van LMC & Tabbert

21 september 2022
Tabbert caravan

Ben jij al op de hoogte van alle nieuwe caravans? De nieuwe caravans van LMC en Tabbert zijn zo ingericht voor optimaal comfort. Met vernieuwde wanden, ramen en indelingen, geniet je nu nog meer van de perfecte caravan trip.

LMC Tandero

Nieuw bij LMC is de Tandero-caravan, die qua interieur nogal afwijkt van z’n broertjes en zusjes, met Scandinavisch design en Japanse invloeden op het gebied van minimalisme. Zo hebben de bovenkastjes geen handgrepen en zorgt een gestyleerde ondergaande zon in de achterwand voor een Oosters tintje. De Tandero is er in vijf uitvoeringen waaronder ook een model met stapelbed voor de kinderen. LMC presenteert de Tandero als middenklasser: allereerst is er de Sassino-caravanserie, daarna de Style en vervolgens de Tandero. Daarboven komt de Vivo en vervolgens de luxe Musica en het topmodel Exquisite VIP.

Tabbert Pep Pantiga

De nieuwe instapserie bij Tabbert heet Pep Pantiga. Hij is er in drie indelingen, met als kleinste de 390 WD: een tweepersoonscaravan met een opbouw van slechts 4,20 meter. Opvallend zijn de grote ramen in de zijwanden en binnen zien we folies met glittereffect die het interieur een bijzondere uitstraling geven. De voorkant van de 390 WD is gereserveerd voor de keuken met meteen ernaast de compacte toiletruimte. De rest van de caravan wordt gedomineerd door een ruime dinette met twee tegenover elkaar liggende banken en een grote tafel. De verrassing zit in de achterwand, waaruit een compleet tweepersoonsbed omlaag kantelt, waarbij het woongedeelte gewoon kan blijven staan. Rijklaar 1155 kilo, te beladen tot 1400 kg.

Nieuwsgierig naar deze topmodellen? Kom naar de beurs, nog geen tickets? Bestel ze via de ticketpagina.

Ook interessant