Nieuws

De nieuwste ACSI-campinggidsen

26 september 2022
De nieuwste ACSI-campinggidsen

Heb jij in 2023 weer volop kampeerplannen? Dan kan de nieuwe ACSI-campinggids natuurlijk niet ontbreken! In de gids vind je gemakkelijk en snel de leukste campings voor volgend jaar. De campings worden ieder jaar geïnspecteerd op ruim 250 voorzieningen. Daardoor is de informatie in de gids altijd betrouwbaar.

Kies de gids die bij jouw kampeerplannen past, bijvoorbeeld de ACSI Campinggids Europa of de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids, voor als je van kleinschalige en rustige campings houdt. Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kun je de ACSI-campinggids direct bestellen. Extra leuk: de kortingskaart CampingCard ACSI is altijd bijgesloten.

De nieuwste ACSI-campinggidsen

Kamperen met korting in het laagseizoen

Met CampingCard ACSI krijg je tot wel 60% korting in het voor- en naseizoen. Met de kortingskaart kun je heel 2023 overnachten voor een van de zes vaste lage tarieven. Je kunt op zo’n 3.000 campings terecht in 21 Europese landen. De campings zijn jaarlijks gecheckt door de ACSI-inspecteurs en minstens zo aantrekkelijk als in het hoogseizoen. Het is namelijk een stuk rustiger op de campings.

De mooiste kampeerreizen

Droom jij van een gave rondreis met je eigen caravan of camper? Met ACSI Kampeerreizen ontdek je bijvoorbeeld de overweldigende natuur in Noorwegen of maak je een sprookjesachtige reis door Marokko. Met een rondreis van ACSI reis je zelfstandig in je eigen tempo en heb je de gezelligheid van een groep. We plannen jouw hele reis, zoals de routes, veerbootovertochten en excursies, maar je hebt voldoende gelegenheid om zelf het land en de cultuur te leren kennen. Onze ervaren en deskundige reisleiders staan altijd voor je klaar!

Voor 2023 kun je weer kiezen uit een divers aanbod rondreizen. Bij de ACSI-stand laten we je graag zien welke kampeerreizen we aanbieden en presenteren we de nieuwste reizen. Wil je advies over welke reizen het beste bij jouw wensen passen? Wij helpen je graag.

De nieuwste ACSI-campinggidsen

50% korting op ACSI FreeLife magazine

ACSI FreeLife magazine is hét tijdschrift boordevol informatie voor kampeerders. Het magazine bestaat 10 jaar. Dit laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan en daarom profiteer jij van geweldige acties. Zo krijg je maar liefst 50% korting op het ACSI FreeLife magazine! Blader eens door het tijdschrift bij onze stand. Als je direct een abonnement met korting afsluit, win je ook nog eens een leuke prijs door te grabbelen in de grabbelton.  

Kom langs bij onze stand in hal 10, C060. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs!

De nieuwste ACSI-campinggidsen

Ook interessant