Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Kampeer & Caravan Jaarbeurs, je ticket, bereikbaarheid en parkeren of iets anders, kijk dan of je vraag hieronder al staat. Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact op met Jeroen via onze chatfunctie. Klik hiervoor rechtsonder in beeld op het gespreks-icoontje.

Klik hieronder op één van de opties en ga direct naar de veelgestelde vragen in dat segment.

Praktische vragen

Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ) is het leukste kampeerevenement van Nederland. Hier verzamelen kampeerliefhebbers uit het hele land zich onder één dak om zich te laten inspireren voor hun volgende kampeeravontuur. Van de nieuwste kampeermiddelen tot uitdagende outdoor activiteiten, workshops en de handigste kampeeroplossingen en -artikelen. Alles samen op 1 plek met gezellige horeca, live muziek en een kidsplein.

De volgende Kampeer & Caravan Jaarbeurs vindt plaats van woensdag 4 tot en met zondag 8 oktober 2023.

Woensdag: 10:00 – 17:00 uur

Donderdag: 10:00 – 17:00 uur

Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur

Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Zondag: 10:00 – 17:00 uur

Kampeer & Caravan Jaarbeurs vindt plaats in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

Jaarbeursplein 1

3521 AL Utrecht

Kampeer & Caravan Jaarbeurs is voor iedereen die van kamperen en aanverwante activiteiten houdt. Van beginner tot doorgewinterde kampeerder, van jong tot oud, van avonturier rustzoeker. Voor elk type kampeerder is er genoeg te beleven. Zelfs voor de kinderen.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs is voor alle leeftijden. Kinderen zijn dus ook welkom, voor hen geldt een aangepast toegangstarief en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

De deelnemers voor 2023 zijn nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn communiceren we dit op deze website.

Het programma voor 2023 is nog niet bekend. Zodra het programma bekend is, is dit te vinden op deze website.

Tickets

Zodra bekend is wanneer de ticketverkoop start laten we dit weten via de nieuwsbrief én deze website. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn.

Bereikbaarheid & Parkeren

Jaarbeurs is op diverse manieren te bereiken. Met de auto, fiets, openbaar vervoer en te voet. Bekijk hier de mogelijkheden.

Jaarbeurs beschikt over een eigen parkeerterrein.

Ja, die zijn aanwezig. Bekijk hier meer informatie.

Jaarbeurs is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. De locaties liggen pal naast station Utrecht Centraal en er stoppen doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein.

Kom je met de trein? Dan volg je vanaf station Utrecht Centraal de borden ‘Jaarbeursplein’. Binnen enkele minuten sta je in de Jaarbeurs.

Check voor je vertrek actuele reistijden- en informatie of plan je reis via 9292.

Ja, Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht. Daarom is het niet toegestaan om op P4 te parkeren als jouw voortuig niet voldoet aan de toegangseisen voor rijden en parkeren in Utrecht. Bekijk hier of jouw voertuig voldoet aan de eisen. P2 ligt niet in de milieuzone.

Toegang & Faciliteiten

Huisdieren zijn niet toegestaan op de beurs. Hulphonden zijn wel welkom.

Ja, dit is mogelijk bij de EHBO bij entree Oost. Er zijn een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar en ze zijn niet te reserveren.

Iedereen is welkom bij Kampeer & Caravan Jaarbeurs en wij streven ernaar dat KCJ toegankelijk is voor iedereen! 

 

Invalidenparkeerplaatsen
Op P4 zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. P4 ligt het meest in de buurt van Ingang West.  

Op vertoon van een invalidenparkeerkaart kun je kosteloos parkeren bij Jaarbeurs, mits de pashouder van de invalidenparkeerkaart in de auto aanwezig is. Bij het uitrijden, druk je op de intercom voor de slagboom en op vertoon van je invalidenparkeerkaart wordt de slagboom voor je geopend. 

Het is niet mogelijk vooraf invalidenparkeerplaatsen te reserveren. Bekijk de plattegrond om te zien waar de parkeerterreinen liggen. 

Invalidentoiletten Jaarbeurs
In het Beatrixgebouw bevindt zich het invalidentoilet op de begane grond tegenover de garderobe, op de 2e etage en op de 4e etage. De sleutel kan je ophalen bij de receptie. 

Bij het Event & Exhibition Centre is in elke hal een invalidentoilet aanwezig. Daarnaast is er in de centrale hal bij Entree Oost naast de vijver ook een invalidentoilet. De invalidentoiletten zijn alleen geopend als er een evenement plaatsvindt. 

Nee, er mag in alle binnenruimtes van Jaarbeurs niet gerookt worden.

Jaarbeurs heeft bewaakte garderobes waar je een jas en/of bagage tegen betaling kwijt kunt. Garderobes bevinden zich bij entree west en entree oost in het Event & Exhibition Centre. De garderobes zijn geopend tijdens beurzen en evenementen. Daarnaast zijn er in het Event & Exhibition Centre lockers te huur.

Ja, er zijn kluisjes aanwezig. Deze zijn per dag te huur en te vinden bij het Event & Exhibition Centre lockers te huur.

Ja, er is een Jaarbeurs wifi aanwezig.

Ben je iets vergeten of verloren tijdens je bezoek aan Jaarbeurs, bekijk dan de website iLost. Hier vind je dagelijks een update over alle gevonden voorwerpen bij Jaarbeurs.

Op dit moment zijn alle Jaarbeurs-locaties gesloten, vanwege de uitbraak van het coronavirus. Het is daarom niet mogelijk om je gevonden voorwerp op te halen. Zodra Jaarbeurs weer geopend is, kun je het alsnog ophalen.

Voor vragen kun je terecht bij Vistor Service via: info@jaarbeurs.nl.

Ontvang de laatste kampeernieuwtjes in je inbox