Scoor hier je ticket

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Kampeer & Caravan Jaarbeurs, je ticket, bereikbaarheid en parkeren of iets anders, kijk dan of je vraag hieronder al staat. Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact op met Jeroen via onze chatfunctie. Klik hiervoor rechtsonder in beeld op het gespreks-icoontje.

Klik hieronder op één van de opties en ga direct naar de veelgestelde vragen in dat segment.

Praktische vragen

Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ) is het leukste kampeerevenement van Nederland. Hier verzamelen kampeerliefhebbers uit het hele land zich onder één dak om zich te laten inspireren voor hun volgende kampeeravontuur. Van de nieuwste modellen caravans, campers of vouwwagens tot uitdagende outdooractiviteiten, workshops en de handigste kampeeroplossingen en -artikelen. Alles samen op 1 plek met gezellige horeca, live muziek en een kidsplein.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs vindt dit jaar plaats van woensdag 5 tot en met zondag 9 oktober 2022.

Woensdag: 10:00 – 17:00 uur

Donderdag: 10:00 – 17:00 uur

Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur

Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Zondag: 10:00 – 17:00 uur

Kampeer & Caravan Jaarbeurs vindt plaats in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

Jaarbeursplein 1

3521 AL Utrecht

Kampeer & Caravan Jaarbeurs is voor iedereen die van kamperen en aanverwante activiteiten houdt. Van beginner tot doorgewinterde kampeerder, van jong tot oud, van avonturier rustzoeker. Voor elk type kampeerder is er genoeg te beleven. Zelfs voor de kinderen.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs is voor alle leeftijden. Kinderen zijn dus ook welkom, voor hen geldt een aangepast toegangstarief en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Binnenkort vind je de plattegrond van de beurs op deze website.

Al een aantal deelnemers zijn bekend, maar we zijn nog druk bezig om nog meer deelnemers aan KCJ te binden. Bekijk alvast de reeds bekende exposanten op de deelnemerspagina. Binnenkort meer.

Het programma wordt bomvol met kampeertrends, kampeermiddelen en -accessoires, outdoor activiteiten, mooie verhalen, een theater programma, een kidsplein en meer. Regelmatig updaten we de programmering, dus houd de site in de gaten. Activiteiten die nu al bekend zijn, kun je bekijken op de ‘activiteiten pagina‘.

Ja, de NKC-camping is terug en het is mogelijk om te overnachten op het Jaarbeursterrein. Je kunt tickets bestellen met en zonder stroom.

Bekijk meer informatie op de pagina over de NKC-camping.

Tickets

Op 1 augustus gaat de ticketverkoop open en kun je de ‘early bird’ tickets bestellen.

Je kunt tickets kopen via deze website, onze ticketpartners en last minute aan de deur. Let op: online betaal je minder dan aan de deur.

Ja, het is mogelijk om tickets aan de deur te kopen. Het tarief van de ticket aan de deur ligt hoger dan de online verkoop, we raden je daarom aan om van te voren online al een ticket te kopen.

Dit kun je zien op de pagina waar je de tickets kunt bestellen.

Nee, helaas is een ticket maar voor 1 specifieke dag geldig.

Ja, leden van ANWB, KCI en SVR donateurs kunnen vanaf 15 augustus een kaartje met korting kopen.

Ja, vanaf 15 augustus is het mogelijk om kaarten met korting te bestellen via onze partners.

Ja, het is mogelijk om een NS combideal te maken. Deze actie is te vinden in de Spoordeel winkel.

Er zijn verschillende NKC-camping-tickets te koop:

Reguliere prijzen:

  • NKC-camping ticket met stroom €32,50
  • NKC-camping ticket zonder stroom €27,50

Prijzen NKC-leden:
NKC-leden krijgen €2,50 korting op het reguliere tarief

  • NKC-camping ticket met stroom €30,-
  • NKC-camping ticket zonder stroom: €25,-

Alle prijzen zijn exclusief transactiekosten

Let op: een NKC-camping ticket geeft alleen toegang tot de NKC-camping, niet tot de beurs, daarvoor dient apart een toegangsbewijs gekocht te worden.

Bestel hier direct je NKC-camping tickets.

Nee, een NKC-camping ticket geeft alleen toegang voor de NKC-camping. Wil je ook Kampeer & Caravan Jaarbeurs bezoeken, dan moet je hi9er apart ticket(s) voor bestellen. Dit kan voordelig online.

Je kunt via onze chat functie (icoontje rechts onder in beeld) vragen voor assistentie, bellen naar +31(0)30 295 5911 of mailen naar info@jaarbeurs.nl.

Heb heel even geduld het kan zijn dat er wat vertraging is opgelopen. Heb je ook al je spambox/ongewenste gecontroleerd?
Als je ticket hier niet in staat, neem dan contact op met onze Visitor Service via info@jaarbeurs.nl. Zij helpen je graag verder.

Vlak voor het begint van Kampeer & Caravan Jaarbeurs ontvang je nog een mail met je ticket(s).

Bereikbaarheid & Parkeren

Jaarbeurs is op diverse manieren te bereiken. Met de auto, fiets, openbaar vervoer en te voet. Bekijk hier de mogelijkheden.

Jaarbeurs beschikt over een eigen parkeerterrein met 4.300 eigen parkeerplaatsen.

Ja, die zijn aanwezig. Bekijk hier meer informatie.

  • Het parkeertarief is € 4,- per uur;
  • Het dagtarief op P2 en P4 is € 16,-;
  • Het dagtarief op P1 en P3 is € 20,-;
  • Het dagtarief is datumgebonden;

Jaarbeurs is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. De locaties liggen pal naast station Utrecht Centraal en er stoppen doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein.

Kom je met de trein? Dan volg je vanaf station Utrecht Centraal de borden ‘Jaarbeursplein’. Binnen enkele minuten sta je in de Jaarbeurs.

Check voor je vertrek actuele reistijden- en informatie of plan je reis via 9292.

Ja, Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht. Daarom is het niet toegestaan om op P1, P3 of P4 te parkeren als jouw voortuig niet voldoet aan de toegangseisen voor rijden en parkeren in Utrecht. Bekijk hier of jouw voertuig voldoet aan de eisen. P2 ligt niet in de milieuzone.

Toegang & Faciliteiten

Het handigste is om de Jaarbeurs app te downloaden. Met deze app kun je in de Jaarbeurs zien waar je bent en waar je naartoe wilt.

Huisdieren zijn niet toegestaan op de beurs. Hulphonden zijn wel welkom.

Ja, dit is mogelijk bij de EHBO bij entree Oost. Er zijn een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar en ze zijn niet te reserveren.

Iedereen is welkom bij Kampeer & Caravan Jaarbeurs en wij streven ernaar dat KCJ toegankelijk is voor iedereen! 

 

Invalidenparkeerplaatsen
Op P3 en P4 zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. P3 is het dichtst gelegen bij Ingang Oost. P4 ligt het meest in de buurt van Ingang West.  

Op vertoon van een invalidenparkeerkaart kun je kosteloos parkeren bij Jaarbeurs, mits de pashouder van de invalidenparkeerkaart in de auto aanwezig is. Bij het uitrijden, druk je op de intercom voor de slagboom en op vertoon van je invalidenparkeerkaart wordt de slagboom voor je geopend. 

Het is niet mogelijk vooraf invalidenparkeerplaatsen te reserveren. Bekijk de plattegrond om te zien waar de parkeerterreinen liggen. 

Invalidentoiletten Jaarbeurs
In het Beatrixgebouw bevindt zich het invalidentoilet op de begane grond tegenover de garderobe, op de 2e etage en op de 4e etage. De sleutel kan je ophalen bij de receptie. 

Bij het Event & Exhibition Centre is in elke hal een invalidentoilet aanwezig. Daarnaast is er in de centrale hal bij Entree Oost naast de vijver ook een invalidentoilet. De invalidentoiletten zijn alleen geopend als er een evenement plaatsvindt. 

Nee, er mag in alle binnenruimtes van Jaarbeurs niet gerookt worden.

Jaarbeurs heeft bewaakte garderobes waar je een jas en/of bagage tegen betaling kwijt kunt. Garderobes bevinden zich bij entree west en entree oost in het Event & Exhibition Centre. De garderobes zijn geopend tijdens beurzen en evenementen. Daarnaast zijn er in het Event & Exhibition Centre lockers te huur.

Ja, er zijn kluisjes aanwezig. Deze zijn per dag te huur en te vinden bij het Event & Exhibition Centre lockers te huur.

Ja, er is een Jaarbeurs wifi aanwezig.

Ben je iets vergeten of verloren tijdens je bezoek aan Jaarbeurs, bekijk dan de website iLost. Hier vind je dagelijks een update over alle gevonden voorwerpen bij Jaarbeurs.

Op dit moment zijn alle Jaarbeurs-locaties gesloten, vanwege de uitbraak van het coronavirus. Het is daarom niet mogelijk om je gevonden voorwerp op te halen. Zodra Jaarbeurs weer geopend is, kun je het alsnog ophalen.

Voor vragen kun je terecht bij Vistor Service via: info@jaarbeurs.nl.

Ontvang de laatste kampeernieuwtjes in je inbox