Nieuws

Bezoek de stand van NKC: dé expert op het gebied van campers en camperen

22 september 2021

De NKC is dé expert als het gaat om campers en camperen. Je kunt bij ons terecht voor informatie, advies en inspiratie. Als grootste camperclub van Europa willen wij informeren, inspireren en camperaars met elkaar in contact brengen. Dit alles bij elkaar zorgt voor onbezorgd camperplezier. Dit realiseren we door middel van een camperverzekering die is afgestemd op de wensen van de camperaar, een lidmaatschap met enorm veel voordelen voor camperaars en daarnaast bieden we groepsreizen, camperroutes en nog veel meer! Onderdeel worden van Europa’s grootste camperclub? Profiteer dan nu van de verschillende exclusieve beursactie van de NKC.

Wil je onbezorgd camperplezier ervaren? Met de NKC Camperverzekering ga je onbezorgd op reis. Bij het afsluiten van de NKC Camperverzekering ontvang je nu €75 euro cashback! De NKC heeft 45 jaar kennis en ervaring samengebracht in één veelzijdige verzekering voor al jouw campertrips. Dat lees je goed; voor jou. De NKC opereert als vereniging vanuit het belang van haar leden. We bieden dus een verzekering aan waarvan wij weten dat deze volledig is en perfect aansluit bij wat jij, als camperaar, wilt. En dat dus met een cashback van €75 euro. Kom langs bij onze stand en we helpen je graag verder. (Stand B086 – Hal 11).

Daarnaast is het op de KCJ voor het laatst mogelijk om het lidmaatschap tot het einde van het jaar gratis te ontvangen! Het lidmaatschap biedt verschillende voordelen voor de camperaar.

Naast het magazine boordevol met camperinformatie dat 9x per jaar op de mat valt, profiteer je van het gratis gebruik van de app Campercontact. Deze staat vol met routes en meer dan 36.000 camperplaatsen door heel Europa. Daarnaast staan onze experts voor je klaar met gratis advies en voorlichting en profiteer je van vele ledenvoordelen, zoals korting op fietsen, herstelwerkzaamheden bij garages en nog veel meer!

Al bijna 65.000 ander camperaars gingen je voor. Word ook onderdeel van Europa’s grootste camperclub en sluit het lidmaatschap af. Kom langs bij onze stand en we helpen je graag verder. (Stand B086 – Hal 11).

Ook interessant