Bestel nu je tickets met korting!

Nieuws

Beleef Marokko puur – reisverslag deel 1

20 augustus 2020

Motril

Het strand in Motril dient als verzamelplaats voor de start van de reis ‘Beleef Marokko Puur’. Het is voor ons, en waarschijnlijk ook voor de andere medereizigers, steeds weer spannend: welke mensen gaan er mee en in welke campers reizen zij. Rond 12 uur is iedereen gearriveerd. Het zijn: Rein en Jenny met hun hond Lotte in een witte Knaus, Leo en Sonja eveneens in een witte Knaus, Guus en Monique met hun kinderen Laura en Menno in een witte Concorde; drie grijze Fiat Ducato camperbussen, één bestuurt door Peter, de ander door Theo en Liesbeth, en het laatste busje door ons. En als begeleiders vanzelfsprekend, Hans en Nancy met hun hond Juno in de grote gele MAN expeditie truck van Expedition Far East.

De laatste jaren is deze reis normaliter al meer dan een jaar voor vertrek door 12 enthousiaste equipes volgeboekt en wordt de reis Beleef Marokko Puur minimaal 2 maal, met een week tijdsverschil, uitgevoerd.

Na een korte kennismakingsronde en een zeer uitgebreide briefing van Hans over het verloop en alle in en outs van de reis, is er een aangeklede welkomstborrel. We overnachten op het strand, dicht bij de haven van vertrek.

Klik hier om het hele reisverhaal te lezen.

Ook interessant