Nieuws

Adria presenteert topmodel in Utrecht

01 oktober 2021

Op Kampeer & Caravan Jaarbeurs presenteert Adria haar compleet nieuwe topmodel, de Alpina: een vierseizoenen caravan uit het hogere segment, waarmee je ook moeiteloos naar de wintersport kunt.

De Alpina heeft een kunststof front en achterkant en is volledig voorzien van polyester buitenbeplating. Ook het dak is van polyester waardoor het beter bestand is tegen hagel en de polyester bodemplaat beschermt tegen opspattend vuil en steenslag. Opvallend aan de voorkant zijn de winddeflectors die de rijwind beter geleiden waardoor de caravan stabiel achter de auto hangt.

Binnen heeft de Alpina subtiele houtkleuren, gecombineerd met lichte kleurvlakken. Bijzonder zijn de holle kastkleppen bij de bovenkastjes – die vorm het versterkt het ruimtegevoel in de Alpina. Leuke details zijn de legplankjes die overal in de caravan vastgeklikt kunnen worden aan speciale rails: in de keuken, bij het bed en in de badkamer die bij Adria standaard is voorzien van een douche.

Qua installaties is Adria’s topmodel voorzien van Alde-vloeistofverwarming gecombineerd met vloerverwarming en een speciaal airflow-systeem dat voor een goede ventilatie zorgt achter kastjes en onder de banken. Daardoor krijgt condens nergens een kans Verwarming, verlichting en andere apparatuur aan boord bedien je met een app op je telefoon of via het MACH-paneel bij de deur, of vanuit je bed waar je ook bedieningspanelen voor de verlichting zijn geplaatst.

Een blikvanger op de beurs!

Ook interessant