Activiteiten

Hal 11

Startersplein: wat past het beste bij jou?

Startersplein | Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Op het Starterplein maak je kennis met verschillende kampeermiddelen: de tent, daktent en de vouwwagen, en van de caravan naar de camper. Stuk voor stuk kampeermiddelen waar je supertoffe vakanties mee kunt beleven. Maar wat past het beste bij jou? Ontdek het op het Startersplein!

Wat past het beste bij jouw gezinssituatie, bij je favoriete vakantieland, maar bijvoorbeeld ook bij jouw vakantiegedrag: want reis je liever rond om zoveel mogelijk plekken te bezoeken, of sta je liever een paar weken op dat ene mooie plekje dat je zo zorgvuldig hebt uitgezocht? Op het Startersplein kun je rondkijken, advies en tips krijgen én een of meerdere van de interessante lezingen bijwonen.

Programma Startersplein:

Elke dag, 5 tot en met 9 oktober

10.30u  – Kamperen, ja! Maar waarmee?
Tijdens de presentatie worden de verschillende kampeermiddelen besproken, met hun specifieke voor- en nadelen: tent, daktent, vouwwagen, caravan, camper of campervan. Wanneer komen ze het beste tot hun recht?

13.30u  – Voor ‘t eerst kamperen: waar moet je rekening mee houden?
Verzekering, stalling, rijbewijsregels. Maar ook: hoe zit het met elektriciteit, water en gas? Wat is het verschil tussen campings en camperplekken en hoe belaadt – en rij – je met de caravan?

15.00u  – Camper of caravan: wat kies jij?
Campers zijn populair, maar is dat altijd de juiste keuze? Over vooroordelen, gezinssituaties, vakantiegedrag, spijtoptanten en ideale situaties. Wanneer kies je voor de caravan en wanneer is een caravan juist ideaal?

Bekijk ook het programma voor nog meer theatersessies en workshops.

 

Het Startersplein is powered by

ook interessant

Ontvang de laatste kampeernieuwtjes in je mailbox