Activiteiten

Hal 8

Startersplein: jouw avontuur begint hier!

Alles voor de beginnende kampeerder op het statersplein

Sta je op het punt om je eerste kampeeravontuur te beginnen of keer je na lange tijd terug naar het buitenleven? Stap dan binnen bij het sprankelende Startersplein in hal 8. Hier begint jouw reis naar onvergetelijke kampeervakanties, vol avontuur en nieuwe herinneringen!

Op het Startersplein maak je kennis met een diverse verzameling kampeermiddelen die variëren van knusse tenten en handige daktenten tot comfortabele caravans en wendbare campers. Stuk voor stuk kampeermiddelen waar je supertoffe vakanties meebeleeft en mooie herinneringen mee maakt. Maar welke sluit het beste aan bij jouw stijl? De antwoorden vind je op het Startersplein!

Welke kampeermiddelen kun je hier verwachten?

  • Thule Acros daktent met auto
  • Volkswagen California 6.1 campervan van Volkswagen Campercenter
  • Camp-Let vouwwagen
  • Burstner Premio Life 480 caravan van De Jong Kampeer & Recreatie in Hillegom
  • Reda Boogluifel
  • Pimpelmees familietent van De Waard
  • Patakam Gekko mini-caravan van Vouwwagencentrum Noordbergum
  • Weinsberg CaraOne 540 EUH (2024) caravan van Camp-to-Go
  • Dethleffs Just 6810 camper van Camp-to-Go

 

De juiste keuze

Gedurende het hele event staan experts en doorgewinterde kampeerders paraat om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Jouw ideale kampeermiddel hangt niet alleen af van je budget, maar ook van je gezinssamenstelling, je reisbestemming en je vakantievoorkeuren. Ga je voor een rondreis langs diverse plekken of geniet je liever een paar weken lang van één betoverende locatie? Op het Startersplein kun je niet alleen inspiratie opdoen, maar ook persoonlijk advies en insider tips ontvangen.

Startersplein

Neem deel aan een van de boeiende lezingen die worden gepresenteerd door niemand minder dan Sander Janson, hét gezicht van Camp-to-Go, onze gastheer en een ware kampeerexpert. Sander zal dagelijks meerdere inspirerende en informatieve lezingen verzorgen en een leuke winactie. Hier deel je zijn passie en leer je de fijne kneepjes van het kamperen kennen.

Dus, of je nu een beginnende kampeerder bent of je kampeerliefde nieuw leven wilt inblazen, het Startersplein is dé plek om te ontdekken, leren en dromen over jouw volgende avontuur in de buitenlucht. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op het Startersplein tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs!

 

Bekijk in het blokkenschema op de programmapagina wanneer alle leuke sessies zijn, maar gewoon binnen wandelen mag natuurlijk ook!

 

Het Startersplein is powered by

ook interessant

Ontvang de laatste kampeernieuwtjes in je mailbox