Bestel nu je tickets met korting!

Activiteiten

Hal 7

Modeshow: kamperen in stijl

ANWB modeshow

Er fantastisch uitzien tijdens het kamperen zonder dat de outfit afdoet aan comfort en functionaliteit? Dat kan met de collectie van Human Nature, het eigen merk van ANWB. Kom in hal 7 kijken naar de modeshow en ontdek de nieuwe najaarscollectie. Laat je verbazen en inspireren door de diversiteit, stijl en functionaliteit van de producten, gepresenteerd door de modellen op de catwalk. Uiteraard zijn alle geshowde items direct verkrijgbaar in hal 7.

Over de collectie
De collectie is met zorg ontworpen om jou onbezorgd te laten genieten van de natuur, waar je ook bent. Van warme en stijlvolle kleding tot functionele reisartikelen die jouw avonturen naar nieuwe hoogten tillen, bij ANWB vinden ze elke buitenervaring van onschatbare waarde.

ANWB modeshow

Stap in stijl en comfort
De nieuwe najaarscollectie van Human Nature brengt stijl en functionaliteit samen. Met aandacht voor detail en kwaliteit, bieden ze kleding die je warm houdt terwijl je er fantastisch uitziet. Of je nu kiest voor een ontspannen wandeling naar de supermarkt of een uitdagende trektocht over de toppen van het Juragebergte, de collectie is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen.

Van buitenkleding tot accessoires
Deze collectie omvat een scala aan stijlvolle buitenuitrustingen en accessoires die je voorbereiden op elk avontuur. Van waterdichte jassen tot comfortabele laarzen, en van duurzame rugzakken tot handige reisgadgets, ze voorzien je in al jouw behoeften om comfortabel en beschermd naar buiten te gaan.
ANWB modeshow

Ervaar kwaliteit en duurzaamheid
Bij ANWB geloven ze in kwaliteit en duurzaamheid. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, zodat je ze keer op keer kunt dragen en gebruiken. Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of gewoon geniet van een ontspannen buitenmoment, de sterke en praktische kwaliteitsproducten zijn er om je te ondersteunen.

Waar en wanneer
De modeshow is 2 keer per dag te zien in hal 7 om 11:00 uur en 15:00 uur.

ook interessant

Ontvang de laatste kampeernieuwtjes in je mailbox