Activiteiten

Hal 12

Fietsparcours: test je nieuwe fiets!

Fietsparcours op Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Stap binnen in de wereld van grenzeloze mobiliteit op het Indoor Fietsparcours in hal 12. Het parcours geeft jou de kans om de nieuwste fietsen en e-bikes uit te proberen. Je kunt op het parcours traditionele fietsen proberen, en ook een reeks schitterende e-vouwfietsen en e-bikes.

Ze bieden de ideale manier om jouw vakantiebestemming te verkennen en nieuwe avonturen te beleven. Of je nu een ontspannen ritje wilt maken of de spanning van snelheid en wendbaarheid zoekt, op een e-(vouw)fiets kan het allemaal.

Dus waar wacht je nog op? Stap op de pedalen en ervaar de sensatie van vrijheid terwijl je over ons indoor parcours beweegt. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of gewoon wilt proberen hoe het voelt, het indoor Fietsparcours biedt een unieke ervaring voor jong en oud.

EMQ-op-fietsparcours-kcj-2022

Waar kun je het fietsparcours vinden?

Het fietsparcours is gesitueerd in de hoek van hal 12. In een nagebootste natuurlijke omgeving kun jij je nieuwe (e)fiets of step uitproberen.

vouwfiets-Lacros-KCJ

Wat voor fietsen en e-bikes kun je uitproberen op het Fietsparcours?

Er staan verschillende merken met wisselende type e-bikes, e-vouwfietsen en e-stepjes bij het Fietsparcours. Zo vind je er onder andere de elektrische vouwfietsen, met een normaal stuur, van Peper Fietsen, Lacros e-vrouwfietsen, die bekend staan om de lichtgewicht, compacte en duurzame modellen, i:SY compacte e-bikes, Brompton-fietsen die uiterst compact kunnen worden opgevouwen en STEEREON hybride tussen e-bikes en e-scooters.   Daarnaast kun je van The Dutch Bike Company ook een elektrische vouwfiets van testen. Of waag een rondje op de aller lichtste e-vouwfiets van EMQ, E-bikes van E-bike Factory of Flyer!

Kom langs en ontdek de mogelijkheden op het Fietsparcours tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Het is tijd om te genieten van een onvergetelijke ervaring terwijl je de nieuwste trends in fietsen verkent.

Fietsparcours-kcj-2022

ook interessant

Ontvang de laatste kampeernieuwtjes in je mailbox