Activiteiten

Hal 7

Fietsparcours: test je nieuwe fiets en step!

Fietsparcours Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Probeer de nieuwste fietsen en elektrische stepjes uit op het indoor Fietsparcours tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Waan je even op de fiets of step in de natuur, en test tegelijk een aantal schitterende e-vouwfietsen en e-stepjes. Voor veel vakantiegangers hoort de fiets en tegenwoordig ook de elektrische step er helemaal bij. Het zijn perfecte vervoersmiddelen om jouw vakantiebestemming te verkennen en lekker te er op uit te gaan. Lekker met je haren in de wind gezellig cruisen op een  e-(vouw)fiets of e-step?

ugomobility step

Waar kun je het fietsparcours vinden?

Het fietsparcours is gesitueerd in de hoek van hal 7. In een nagebootste natuurlijke omgeving kun jij je nieuwe fiets of step uitproberen. Van off road tot vlak wegdek, alles komt aan bod.

Wat voor fietsen en e-steptjes kun je uitproberen op het Fietsparcours?

Er staan verschillende merken met wisselende type e-bikes, e-vouwfietsen en e-stepjes bij het fietsparcours. Zo vind je er onder andere de elektrische vouwfietsen, met een normaal stuur, van Peper Fietsen, de kettingloze elektrische vrouwfiets(en) van Beixo, een Lacros e-vrouwfiets, die bekend staat om de lichtgewicht, compacte en duurzame modellen en door U.GO Mobility, kun je naast hun elektrische vrouwfiets ook een elektrische step testen. Daarnaast kun je van The Dutch Bike Company ook een elektrische vouwfiets van testen. Of waag een rondje op de aller lichtste e-vouwfiets van EMQ, E-bikes van E-bike Factory of Flyer!

ugomobility step

ook interessant

Ontvang de laatste kampeernieuwtjes in je mailbox