Activiteiten

Hal 11

Caravanity Klusplein: een make-over voor je camper of caravan

De werkplaats | Kampeer & caravan Jaarbeurs

Je eigen caravan of camper verbouwen tot ultiem geluk op wielen. Dat is wat de 11 klusteams in hal 11 doen bij het Caravanity Klusplein tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Je doet inspiratie op over hoe je ook jouw caravan of camper een make-over geeft en Radboud en Judith van Caravanity je van alles uit!

Want hoe bouw je een stevig en lichtgewicht (stapel)bed? Hoe schilder je je caravan het beste? Hoe plaats je een zonnepaneel op het dak van je camper? Of hoe krijg je een mooie vloer? Daarbij is veiligheid, stevigheid en stabiliteit belangrijk, die staan dan ook hoog in het vaandel bij Caravanity.

Misschien heb je onlangs op Max omroep de Caravanity Klusweekenden voorbij zien komen. Deze weekenden staan geheel in het teken van het creëren van je geluk met je caravan of camper. Ben je na het bezoeken van ‘De Werkplaats’ enthousiast geworden over het handige concept? Doe dan mee met de winactie en win een Caravanity Klusweekend

Caravanity is hèt inspiratie platform voor iedereen die zijn eigen caravan of camper naar eigen wens wil maken. Dus je kijkt het af bij de echte experts!

De werkplaats | Kampeer & caravan Jaarbeurs

 

ook interessant

Ontvang de laatste kampeernieuwtjes in je mailbox