Bestel nu je tickets met korting!

Activiteiten

Hal 11

Klusplein: een make-over voor je camper of caravan

Je eigen caravan of camper verbouwen tot ultiem geluk op wielen. Dat zie je op het  Caravanity Klusplein! Er staat een oude caravan die tijdens de beurs wordt gepimpt. Je doet hier inspiratie op over hoe je ook jouw caravan of camper een make-over geeft of misschien help je wel een handje mee met een van de klussen.

Het Klusplein staat volledig in het teken van Do It Yourself. Zo zie je hoe een wrapper een nieuw jasje geeft aan een caravan, want laten we eerlijk zijn, wit is ook maar zo standaard. Ook kun je de kneepjes van het vak afkijken bij de stoffeerder, zodat voortaan jouw kussentjes en gordijntjes ook mooi afgewerkt zijn.

‘Wow! Er bestaan dus wel leuke en gezellige caravans!’ Al die gloednieuwe witte eenheidsworsten is echt niks voor ons, wat is dit gaaf zeg!’ – Bezoeker Caravanity Klusplein Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022

Dus heb jij plannen om je caravan of camper een make-over te geven of kan jouw geluk op wielen wel wat extra liefde gebruiken? Dan is het Klusplein dé plek voor jou!

 

ook interessant

Ontvang de laatste kampeernieuwtjes in je mailbox