Activiteiten

Hal 12

ANWB Trekauto’s van het jaar 1991 en 2023

Ontdek de winnaar van de ANWB Trekauto van het Jaar 2023 verkiezing in hal 12. En dat is nog niet alles – we nemen je ook mee op een reis door de geschiedenis van de állereerste Trekauto van het Jaar die in 1991 verkozen werd!

Bewonder ook de nieuwste Trekauto van het Jaar, de gloednieuwe Nissan X-Trail van 2023! Een toonbeeld van kracht en geavanceerde technologie, perfect voor het trekken van caravans en campers. Daarnaast staat er een schadecombinatie van auto en caravan met hagelschade, zorgvuldig afgezet met linten en koorden vanwege de aanwezige glasschade, wat de veiligheid waarborgt.

Ook wordt de Nissan Primera, de trekauto van het jaar 1991, tentoongesteld. De eerste trekauto van het jaar betreft een museumstuk. Raak het niet aan, want dit exemplaar is een waardevol ergfoed dat speciaal vanuit een museum naar de hallen is gebracht!

Ben je benieuwd hoe de nieuwste Nissan X-Trail rijdt? Maak dan een proefrit bij de Nissan Experience! Hier kun je zelf ervaren waarom deze auto is gekozen tot de Trekauto van het Jaar 2023. Je vindt de Nissan Experience op het buitenterrein langs hal 12, bereikbaar via de entree in hal 12. 

ook interessant

Ontvang de laatste kampeernieuwtjes in je mailbox