Nieuws

Duurzame expeditie 4x4electric komt naar Kampeer & Caravan Jaarbeurs

20 juli 2022
Renske en Maarten van 4x4electric

Het koppel Maarten van Pel en Renske Cox uit Helvoirt (Noord-Brabant), starten met 4x4electric. Een expeditie waarin ze van Nederland naar Zuid-Afrika en terugrijden, een reis van meer dan 40.000km. Dit doen ze met een reguliere elektrische auto die ze onderweg opladen met flexibele lichtgewichtzonnepanelen. Op 8 en 9 oktober in het Kampeertheater tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs geven ze een inspirerende presentatie en beantwoorden ze vragen zoals: Hoe is dit idee ontstaan? Hoe is het om dit alles te organiseren? En zijn ze klaar voor hun vertrek? Daarnaast kun je ook de auto bewonderen tijdens de beurs op 5, 8 en 9 oktober!

Ze vertrekken in november en de reis zal naar verwachting een jaar duren. Onderweg bezoeken ze onderscheidende initiatieven die bijdragen aan duurzaamheid. Het doel? Anderen inspireren in hoe leuk én haalbaar het kan zijn om je leven te verduurzamen. Ze slapen in een daktent en koken op een inductie kookplaat. Onderweg bezoeken ze onderscheidende initiatieven die bijdragen aan duurzaamheid.

4x4electric on the road

Knalgele elektrische auto

Op 18 juli werd de auto onthuld door Sander Geelen, directeur van Geelen Counterflow, samen met Maarten en Renske in de duurzame productiehal van Geelen Counterflow. De auto heeft een opvallende gele kleur gekregen, de kleur van de hoofdsponsor Geelen Counterflow en is voorzien van alle kampeergemakken.

Onthulling elektrische auto bij Geelen Counterflow auto 4x4electric

4x4electric tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Op 8 en 9 oktober staan Maarten en Renske in het Kampeertheater op Kampeer & Caravan Jaarbeurs en vertellen ze meer over hun missie. Daarnaast staat hun knalgele auto ook een aantal dagen op de beurs.

Wil je de avonturen van de avonturiers nu al volgens, bekijk dan hun Instagram, LinkedIn, YouTube en hun website.

4x4electric date to be electric

Ook interessant