Parkeren

Auto 
Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. 

Rondom het Jaarbeurscomplex zijn uitgebreide parkeermogelijkheden. Het parkeertarief bedraagt € 4 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 16 per dag. Voor vertrek reken je af bij één van de parkeerautomaten op het terrein. Je kan ook met een creditcard parkeren. Dit doe je heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein je creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen. 

  • Voorafgaand aan uw bezoek aan Jaarbeurs kun je ook online alvast een parkeerplaats reserveren. Een dagkaart kost dan € 15.
  • Heb je een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kun je op alle parkeerterreinen gratis parkeren. Bij je terugreis kun je je melden aan de intercom, je wordt dan verder geholpen.
  • Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers.
  • Op P1 en P4 diverse elektrische oplaadpunten.
  • Tip! In Utrecht en rondom de Jaarbeurs wordt veel aan de weg gewerkt. Raadpleeg voor de laatste stand van zaken op de weg: www.utrechtbereikbaar.nl of volg op de Ring van Utrecht de borden naar de Jaarbeurs. Voor navigatie vul je 'Truus van Lierlaan' in, deze laan ligt tussen P2 en P4 in.