Kampeertips

Ben je op zoek naar tips, voorbeelden en ideeën om er voor te zorgen dat je eerstvolgende kampeervakantie slaagt? Dan ben je hier op de juiste plek.

Zeven tips voor een topvakantie!

Heerlijk: vakantie! Lekker onder je eigen luifel luieren in je zeven-standen-leunstoel, ontspannen fietsen langs een mooi meer of sportief aan de slag met een rugzakje in de bergen... Hier vind je zeven tips voor een topvakantie!

Een tent kiezen: zo doe je dat!

Wakker worden met de geur van tentdoek: dat is de charme van het buitenleven. De oervorm van kamperen betovert ook in 2016 nog vele duizenden vakantiegangers. Hier moet je op letten bij de aanschaf van een tent!

Familiecaravans: stapelbedden voor de kids!

Een eigen slaapplek voor de kinderen? Dat maakt van elke vakantie een feest. Caravanfabrikanten bouwen speciale familiecaravans met een vast bed voor de ouders en een stapelbed voor de kids. Met twee, of zelfs drie lagen! Dit zijn de leukste modellen!

Campers in alle soorten en maten

Op stap met de camper is voor veel mensen de ultieme droom. Lekker toeren door Europa, over de leukste weggetjes: met een kampeerauto is kom je op de mooiste plekken. Hier lees je welke soorten campers er zijn.

Winterkamperen met caravan of camper

Versgevallen sneeuw knispert onder je voeten, de sneeuwpop staat te glimlachen voor de voortent en in het campingrestaurant ruikt het naar lauwwarme Apfelstrudel... Winterkamperen kent een vaste schare liefhebbers. En: met een paar handigheidjes is elke caravan of camper ervoor geschikt. Verder lezen.

Kampeertip - Kampeer en Caravan Jaarbeurs