Beursacties

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zijn elke editie weer talloze acties en aanbiedingen. Heel veel exposanten hebben een (win)actie op hun stand. Ook zijn er overal aantrekkelijke horeaca-aanbiedingen. Hieronder een overzicht en er volgen nog meer...

Prijzenfestival - Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Prijzenfestival - Hal(f) 12 

Iedereen die een ticket online koopt krijgt automatisch een voucher voor het Hal(f) 12 Prijzenfestival. Elke dag zijn er in hal 12 om half 12 talloze prijzen te winnen met als topper...  op vakantie met een camper! Wil je weten welke prijzen er zijn? 

» Lees meerLekker avondje bios

Wil je na je bezoek aan de Kampeer & Caravan Jaarbeurs nog niet naar huis? Dan kun je kunt de dag feestelijk afsluiten met een voordelig ‘Cinemenu’. Een maaltijd in combinatie met een bioscoopbezoek.

» Lees meer

 

 

Raad het wereldrecord en ..

Hoe vaak kan Raoel de vouwwagen Fat Freddy in 6 uur opbouwen en afbreken? Win € 1.000 shoppen bij De Wit in Schijndel plus één week vakantie met én op kosten van Campooz!
» Lees meer

gratis camperlogboek

Schrijf je tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in voor de NKC Camperrijvaardigheidstraining. Je krijgt dan een uniek camperlogboek ter waarde van € 14,95 cadeau. Na afronding van de training ontvang je ook nog eens 10% korting* op de NKC Camperverzekering.
» Lees meer


 

€ 50,- korting op elektrische vouwfiets

bij bestelling op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs € 50,- korting!

 » Lees meer