Activiteiten

Wat kun je doen tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs?

Naast de nieuwste campers, (voor)tenten en caravans zijn er altijd heel veel activiteiten waar je aan mee kan doen op hét kampeer-event van Nederland. Van het informatieve KampeerTheater waar je clinics en workshops kan volgen tot aan vele prijzenfestivals en van zélf proefrijden in de camper. Zie hieronder voor een voorproefje, maar er volgt de komende maanden nog veel meer.

» En kijk hier voor speciale beursacties en het Hal(f)12 Prijzenfestival 


pimp-caravanCaravan pimpen • LIVE 

Van Jan Krul Caravans krijgt de KCJ deze fantastische caravan. Eentje uit vervlogen tijden, eentje die overal is geweest en behoorlijk is gebruikt. Eentje die wel een opfrisbeurt kan gebruiken. En dat wordt geregeld.
» Lees verder

                                         

Proefritten - Kampeer & Caravan JaarbeursZelf testen en proefritten maken

Altijd al eens in je favoriete camper rond willen rijden? Dan is dit je kans. Want op het event kun je een proefrit maken in verschillende campers, natuurlijk onder begeleiding van een deskundige. Ook kun je een lesje ‘achteruitrijden met een caravan’ volgen. Dat lijkt erg moeilijk, maar met de juiste tips heb je dit zo onder de knie.

                                         

Haringhappen

   Nederlandse Terrassen

    Proef Nederlandse wijnen of een biertje. Kom haring happen of geniet van
    allerlei andere typische Hollandse lekkernijen op de terrassen of de markt.

 


NKC-camping

NKC Camping

Kamperen op de Jaarbeurs parkeerplaats. Ja, echt waar. In oktober kun je midden in Utrecht kamperen. 

Want tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staat er op parkeerterrein P2 een pop-up camping. Kom dit jaar met je camper, caravan, vouwwagen of tent en maak er een mini-kampeervakantie van. » Lees verder

KidsrouteKidsroute

 Voor kinderen is er ook genoeg te doen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Zij kunnen meelopen met de Kidsroute,  onderweg komen zij allemaal leuke, sportieve en lekkere activiteiten tegen. Binnenkort lees je hier meer over de Kidsroute.

 

Kampeertheater - Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kampeertheater

Wil je online je caravan verkopen maar weet je niet hoe? Of ben je een beginneling in de camperwereld en ben je op zoek naar tips? Kom naar het Kampeertheater voor de antwoorden op deze vragen en meer.

 

 

Fietsparcours - Kampeer & Caravan JaarbeursFietsparcours - Kampeer & Caravan Jaarbeurs Ontdek de (e)bike


 Je ziet ze steeds vaker; de e-bike. Ben je benieuwd of zo’n elektrische fiets iets voor jou is? Probeer het eens op ons fietsparcours en laat je informeren.