Activiteiten

Wat kun je doen tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs?


Naast de nieuwste campers, (voor)tenten en caravans zijn er altijd heel veel activiteiten waar je aan mee kan doen op hét kampeer-event van Nederland. Van het informatieve KampeerTheater waar je clinics en workshops kan volgen tot aan vele prijzenfestivals en van zélf proefrijden in de camper. Zie hieronder voor een voorproefje, maar er volgt de komende maanden nog veel meer.


Prijzenfestival - Kampeer & Caravan Jaarbeurs Hal(f) 12 Prijzenfestival

Prijzenfestival - Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs zijn allerlei prijzen te winnen. Dat doe je bij het Hal(f) 12 Prijzenfestival.

Proefritten - Kampeer & Caravan Jaarbeurs Zelf testen en proefritten maken

Proefritten - Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Altijd al eens in je favoriete camper rond willen rijden? Dan is dit je kans. Want op het event kun je een proefrit maken in verschillende campers, natuurlijk onder begeleiding van een deskundige. Ook kun je een lesje ‘achteruitrijden met een caravan’ volgen. Dat lijkt erg moeilijk, maar met de juiste tips heb je dit zo onder de knie.


Nederlandse terrassen

Proef Nederlandse wijnen of een biertje. Kom haring happen of geniet van allerlei andere typische Hollandse lekkernijen op de terrassen of de markt.


Kidsroute

Voor kinderen is er ook genoeg te doen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Zij kunnen meelopen met de Kidsroute, onderweg komen zij allemaal leuke, sportieve en lekkere activiteiten tegen. Lees hier meer over de Kidsroute »


Kampeertheater - Kampeer & Caravan JaarbeursKampeertheater

Kampeertheater - Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Wil jij nou wel eens weten hoe een camper wordt gebouwd? Wil je online je caravan verkopen maar weet je niet hoe? Of ben je een beginneling in de camperwereld en ben je op zoek naar tips? Kom naar het Kampeertheater voor de antwoorden op deze vragen en meer. Lees hier meer over het Kampeertheater »

Fietsparcours - Kampeer & Caravan JaarbeursOntdek de (e)bike

Fietsparcours - Kampeer & Caravan Jaarbeurs
 Je ziet ze steeds vaker; de e-bike. Ben je benieuwd of zo’n elektrische fiets iets voor jou is? Probeer het eens op ons fietsparcours en laat je informeren.


Camper Parkeerplaats

Kom met je camper of caravan naar onze camping op het Jaarbeurs terrein en ervaar met elkaar een mooie kampeerbeleving in hartje Utrecht. Kom de hele dag snuffelen tussen de nieuwste campers, caravans, vouwwagens, tenten en de handigste kampeeraccessoires om vervolgens alle nieuwe kampeerindrukken te laten bezinken tijdens een etentje in een van de gezellige restaurantjes in de binnenstad van Utrecht. Er worden in de avond ook gezellige activiteiten bij de camping georganiseerd zodat je lekker na kunt kletsen met andere kampeerfans. De volgende dag rij je weer naar huis of je plakt er nog een dagje Utrecht (en omgeving) aan vast. De camping wordt mede mogelijk gemaakt door de NKC en zal van alle gemakken voorzien zijn zoals toiletten en stroom..