Activiteiten

Wat kun je doen tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs?

Naast de nieuwste campers, tenten en caravans zijn er altijd heel veel activiteiten waar je aan mee kan doen. Van het informatieve Kampeertheater met clinics en workshops tot aan vele prijzenfestivals. Van zélf proefrijden in de camper tot caravan pimpen. Kijk en klik hieronder in het overzicht.

» En kijk hier voor speciale beursacties en het Hal(f)12 Prijzenfestival 


Proefritten - Kampeer & Caravan JaarbeursZelf testen en proefritten maken

Altijd al eens in een camper rond willen rijden? Of wil je op pad met een caravan. Dan is dit je kans. Want op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kun je zelf een proefrit maken. Natuurlijk onder begeleiding van een deskundige. Het enige dat je even moet doen is je van tevoren aanmelden.

Er zijn  in verschillende campers en trekauto's met caravan.  » Lees verder                                        

Proefritten - Kampeer & Caravan JaarbeursInnovatieplein | Innovatieroute

Op het Innovatieplein in hal 9 vind je een overzicht van innovaties, die te zien zijn op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Onder andere E-Trailer de winnaar van de Start-Up Contest. Wil je alle noviteiten live zien? Loop dan vanaf het plein de Innovatieroute. 
Lees verder

NKC-camping

NKC Camping

Kamperen op de Jaarbeurs parkeerplaats. Ja, echt waar. In oktober kun je midden in Utrecht kamperen. 

Want tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staat er op parkeerterrein P2 een pop-up camping. Kom dit jaar met je camper, caravan, vouwwagen of tent en maak er een mini-kampeervakantie van. » Lees verder

logo-verhuurroutehuurroute

Wil je weten of een kampeervakantie jouw manier van vakantie vieren is? Of wil je ontdekken hoe het is om met een camper rond te trekken. Vind je het wel geinig om op een reis zo’n daktent uit te proberen? Er zijn legio partijen die ook materiaal verhuren.

» Kijk hier waar je langs kunt gaan

KidsrouteKidsroute

Kom samen met de kids naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs en ontdek daar of een kampeervakantie past bij jullie gezin. Er is een speciale Kidsroute en dat betekent onderweg en tussendoor allemaal leuke, sportieve en lekkere uitdagingen.
» Lees meer over de Kidsroute

 

pimp-caravanCaravan pimpen • LIVE 

Van Jan Krul Caravans krijgt de KCJ deze fantastische caravan. Eentje uit vervlogen tijden, eentje die overal is geweest en behoorlijk is gebruikt. Eentje die wel een opfrisbeurt kan gebruiken. En dat wordt geregeld.
» Lees verder
                                         

 

Kampeertheater - Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kampeertheater 

Ben je een beginneling in de camperwereld en ben je op zoek naar tips? Wil  je een keer heel ver weg. Kom naar het Kampeertheater voor de antwoorden op deze vragen en nog veel meer. Lees hier meer of ga direct naar 
» het programma van woensdag
» het programma van donderdag
» het programma van vrijdag
» het programma van zaterdag
» het programma van zondag

 

camperen-voor-broekies

Plein 'Camperen voor broekies' 

Midden in hal 12 staat het plein ‘Camperen voor broekies’. Hier krijg je van de deskundigen van Weinsberg, Sun Living en Aveco Verzekeringen tips en praktische informatie. Helemaal gericht op de beginnende camperaar. Maar, ook als je ervaren bent mag je nog steeds je vragen stellen. 

» Lees verder 

Fietsparcours - Kampeer & Caravan JaarbeursFietsparcours - Kampeer & Caravan Jaarbeurs Ontdek de (e)bike


 Je ziet ze steeds vaker; de e-bike. Ben je benieuwd of zo’n elektrische fiets iets voor jou is? Probeer het eens op ons fietsparcours en laat je informeren.Haringhappen

Nederlandse Terrassen

Proef Nederlands bier. Kom haring happen. Geniet van allerlei andere typische Hollandse lekkernijen op de terrassen of de markt. 

» Lees verder 


fietsrouteKampeer & Caravan Jaarbeurs Fietsroute

Fietsnetwerk.nl heeft de Kampeer & Caravan Jaarbeurs route. De Jaarbeurs is het start- of eindpunt van een traject van zo’n 20 km dwars door hartje Utrecht. Er zijn veel bijzondere afstapmomenten. Wat dacht je van twee musea, twee molens, twee forten, twee buitenplaatsen, twee kastelen, een bierbrouwerij en natuurlijk de Jaarbeurs?  » Ga naar de route